Віра Брежнєва показала, як змінилася після переїзду: навколо очей зморшки, на голові – сивина (ФОТО)

Відома українська співачка Віра Брежнєва після переїзду з росії дуже змінилася і показала, як тепер виглядає та чим займається. Зірка підтримала Україну.

Віра Брежнєва багато років будувала кар’єру на російській сцені, жила зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе в росії та навіть в одному інтерв’ю заявляла, що не вважає себе українською співачкою, тому що в репертуарі тільки російськомовні пісні. Але 24 лютого 2022 року Віра проявила себе як патріотка своєї країни і підтримала батьківщину, коли росія почала повномасштабну війну.

Артистка поїхала за кордон і допомагала там українським біженцям, працюючи на складі з гуманітарною допомогою. Нещодавно Брежнєва вперше випустила україномовну пісню “Вишиванка” в дуеті зі співачкою TAYANNA. Нову роботу Віра представила під новим сценічним іменем – Vera, відмовившись від псевдоніму Брежнєва, з яким вона працювала в групі “ВІА Гра” і тала широко відомою.

Не дивлячись на те, що зірка знаходиться не в Україні, вона також дуже змінилася зовні через війну. В своєму блозі Instagram Віра виклала знімки без фільтрів і фотошопу, показавши свої зморшки та сивину, яку більше не хоче ховати:

Тепер у цих очей, зморшок, сивини немає бажання ховатися за фільтрами

, – написала Брежнєва.

Віра Брежнєва показала, як змінилася після переїзду
Віра Брежнєва показала, як змінилася після переїзду

Нагадаємо, після початку війни Віра не з’являлася на нових фото зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе, через що прихильники запідозрили розлучення пари. Багато обговорень навколо їх пари почалися влітку 2022 року. Ймовірною причиною розриву вважають позицію композитора, який не висловлюється, в той час як Віра Брежнєва відкрито і активно підтримує Україну.

Віра Брежнєва кардинально змінилася в розлуці з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва показала, як змінилася після переїзду

Співачка стала розлучницею шлюбу Меладзе з першою дружиною Яною Сумм. Після багаторічного таємного роману Костянтин пішов з сім’ї і одружився на екс-солістці “ВІА Гри” в 2015 році.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.