Маленькі, але вдаленькі: успішні українські чоловіки невисокого зросту – Чапкіс, Монатік, Зеленський та інші

Часто буває так, що якщо природа не додає в зрості, то компенсує це іншим чином. Ось і наші герої – танцюрист Григорій Чапкіс, співак Монатік та комік Володимир Зеленський – довели це, ставши справжніми зірками кожен у своїй справі.

Володимир Зеленський

Йому вдалося здолати шлях від звичайного КВНника до президента великої країни. А в проміжках між цими двома рубежами 170-сантиметровий Володимир Олександрович виступав на сцені з “Кварталом 95”. Причому кістяк команди, що склався ще в Кривому Розі, так і залишився на багато років.

Володимир Зеленський пройшов успішний шлях від гумориста до керівника держави

Зеленський ніколи не зупинявся на досягнутому. Його квартал розрісся до чималого підприємства, де працювало дві сотні людей. Кварталівці не лише ставили гумористичні номери, але й знімали кіно і серіали. А згодом почали допомагати молодим талантам, створивши «Лігу сміху». Оскільки програми, головною зіркою яких був Зеленський, користувалися шаленою популярністю, то люди залюбки віддали за нього голоси на виборах президента в 2019 році.

Григорій Чапкіс

Зростав майбутній хореограф у багатодітній бідній родині. Вже з 3 років почав танцювати на вулиці і збирати копійки. Згодом 165-сантиметровий танцював у відомому ансамблі Вірського. І навіть одного разу втрапив на руки до Сталіна.

Григорій Чапкіс став видатним хореографом

Рівних цьому невеличкому чоловіку на паркеті не було. В поважному віці Григорій Миколайович неодноразово з’являвся в судівському кріслі талант-шоу “Танці з зірками”. Коли перебував там востаннє, то хвалився, що придбав нову квартиру, одружився, і у нього все добре.

Монатік

Невеличкого незграбного хлопчика Діму довго не хотіли визнавати як талановиту людину, безжально виганяючи з різноманітних талант-шоу. Але 164-сантиметровий молодик не відмовився від спроб дістатися вершини Олімпу. І це йому таки вдалося.

Монатік пройшов шлях через терни до зірок

Нині Монатік перетворився на зірку світового масштабу. Він став знаменитим співаком, а своє бажання танцювати тепер реалізовує на сцені під час виконання композицій. Його кліпи на Ютубі набирають мільйонні перегляди. І невеликий зріст не став на заваді здобути мільйонну армію шанувальників.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.