Повернулась до балахонів: 73-річна Пугачова з’явилася на публіці у шовковому костюмі та з зачіскою-пальмочкою

Відома російська співачка Алла Пугачова вдалась до модного експерименту в Ізраїлі. Результати потрапили у мережу – естрадна артистка з'явилась на публіці з пальмою на голові

Багато прихильників намагаються відкрити секрет культової естрадної співачки. Деякі припускають, що Алла Пугачова випили еліксир молодості, а інші заявляють – завдячувати артистка має своєму пластичному хірургу. Втім, як воно є насправді, ніхто й ніколи не дізнається. Напевно відомо лиш одне – навіть у віці 73 років співачка вміє вразити своїми молодіжними образами.

Алла Пугачова на концерті в Тель-Авіві

Відома російська артистка вирішила витратити вільний вечір на світський захід. Так, в Ізраїлі, де Алла Борисівна нині перебуває разом зі своїми двійнятами Лізою та Гаррі (втім, без чоловіка Максима Галкіна), провели концерт її колеги. Молода виконавиця ZIVERT виступила в одному з найвідоміших міст Ізраїлю, Тель-Авіві.

Примадонна вразила не лише своїх прихильників, але й колег – на виступ вона з’явилась у надзвичайно молодіжному образі. Чорні просторі штани знаменитість доповнила мішкуватою футболкою такого ж кольору. Наверх Алла Борисівна накинула оверсайз кардиган білого кольору. На шиї у співачки висіли масивні прикраси, а темні сонцезахисні окуляри робили образ таємничим та загадковим.

Алла Пугачова на концерті молодої російської виконавиці в Ізраїлі
Алла Пугачова на концерті молодої російської виконавиці в Ізраїлі

Крім того, Примадонна приголомшила і зачіскою. Біляве волосся зірка заколола у високий хвіст і розпустила пасма так, що здавалось, ніби на її голові красується невеличка пальма. Хоча образ безперечно пасував російській естрадній співачці та підкреслював її фігуру, багатьом може здаватись, що це занадто. Нагадаємо, що у бік Алли Борисівни не один раз лунала критика стосовно того, що у своєму віці вона хоче здаватись 18-річною.

Неможливо сказати напевно, чи є таке прагнення поганим, втім точно можна зазначити, що зі своїми формами артистка собі таке дозволити стовідсотково може. У коментарях Аллу Пугачову засипали коментарями та висловили повагу й любов. Ось деякі з коментарів користувачів Інстаграму:

  • “Життя вдалося, якщо на твій концерт приходить сама Примадонна!”;
  • “Алло Борисівно, з нетерпінням чекаємо на прем’єри від Вас! У цей непростий час Ваша творчість просто життєво необхідна”;
  • “Вчора я була на концерті й Алла з усіма глядачами віталася, фотографувалася та спілкувалася. Дуже добра та щира”;
  • “Алла – ви приклад на багато поколінь. Ваш концерт у Мюнхені ніколи не забуду. Величезна радість була, коли після концерту ви прийшли до того ж баварського ресторану, де ми були. Там ви виявилися красивішими ще , ніж на сцені”;

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.