48-річна екс-дружина Кличка влаштувала сміливу фотосесію і показала, що він втратив: колишніх моделей не буває

Замолоду Наталія Єгорова була моделлю. Потім було заміжжя з Володимиром Кличком, народження і виховання трьох дітей. Тепер, коли подружжя розлучилося, а діти виросли, можна пригадати минулу майстерність.

Фотосесію колишня дружина мера Києва влаштувала у Греції, куди поїхала, щоб побути на самоті і поміркувати про майбутнє. Чи вдягнула жінка білизну, незрозуміло, бо прикрилася білою мереживною накидкою. А от плечі і стрункі ніжки показала у всій красі. Все це приправлене широкою радісною посмішкою.

На фото колишня Кличка виглядає щасливою

Складається враження, що Єгорова зовсім не сумує за минулим і з задоволенням позує перед камерою фотомиткині Viviane Bier.

Історія кохання Єгорової і Кличка

Напевно, Наталя саме так посміхалася 26 років тому, коли боксер побачив дівчину на подіумі і закохався. Він став часто навідуватися на покази, а модель бачила цього велетня в першому ряду, але прізвище Кличко їй тоді нічого не говорило.

Тим часом Віталій проявляв наполегливість, передаючи за лаштунки квіти і цукерки для Єгорової. Врешті вони познайомилися і стали зустрічатися. Освідчення в коханні спортсмен зробив на Мості закоханих. Він дарував коханій троянди цілими відрами. А ще привозив із поїздок різноманітних Міккі-Маусів.

Кличко дуже гарно упадав перед Наталією

Розписалися вони поспіхом у київському РАЦСі, після чого Кличко рвонув в аеропорт, бо мав летіти з братом до Німеччини. Наталія мріяла про гучне весілля, довгу білу сукню, фату, але нічого такого в її житті не трапилося. Вона гадала, що колись таки вдіне вельон, який за нею нестиме донька.

Чутки про розлад у зірковій родині, що виховувала трьох діточок, ходили давно. Подейкували, що Віталій продовжує цікавитися дівчатами модельної зовнішності, та і в Київраді в нього начебто є коханка. Люди помічали, що живуть чоловік і дружина в різних країнах. Урешті в липні Віталій Кличко розповів, що вони з Наталею розлучилися. Жінка підтвердила ці слова, повернула собі прізвище Єгорова, і відкрила нову сторінку свого життя.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.