“Алла Борисівна очами Лізи”: в мережу потрапили фото Пугачової без перуки та макіяжу – Галкін не впізнає

Молодша донька Ліза сфотографувала маму, коли та не сподівалася на увагу. Алла Пугачова була без перуки і мейкапу. Цікаво, що фото в мережу виклав саме чоловік примадонни Максим Галкін.

Останнім часом Алла Пугачова зрідка навідується в Росію. Частіше проводить час в Ізраїлі. Саме там примадонна з двома меншими дітьми чекає на повернення чоловіка з гастролей, яких у Максима Галкіна останнім часом чимало.

Донька Ліза сфотографувала маму Аллу Пугачову в домашній обстановці

Діти часу дарма не гають. Зокрема, Ліза застукала маму у домашньому прикиді й без макіяжу і клацнула фотокамерою. Напевно, відіслала цікаву фоточку татусеві, який був надзвичайно спантеличений виглядом дружини. Доньчине селфі настільки вразило гумориста, що він поспішив викласти його в мережу, похвалившись авторкою творіння.

Реакція жвавих інста-коментаторів не забарилася. Користувачі мережі висловили здивування:

Та сама Алла Борисівна не втрачає оптимізму, заявивши, що виглядає добре, бо гарно відпочила і підлікувалася. Для селфі матуся трьох дітей вбралася в усе біле – короткі шорти, топ, поверх якого накинула тонку чоловічу сорочку. На ногах у співачки стильні кросівки, що довершують домашній образ на відпочинку.

Ще один вихід без мейкапу

Зазвичай зірки не люблять показувати свій справжній вік і не з’являються на люди без спеціальної підготовки. Та, схоже, Алла Борисівна вже перетнула цю межу. 73-річна співачка стала доволі часто показуватися без макіяжу.

Без перуки і косметики впізнати Аллу Пугачову неможливо

На початку вересня зірка завітала до родини Юдашкіних, щоб подивитися на онуку Валентини й Марини, яку їм подарувала донька Галина. Тут теж вона виглядає доволі природно, абсолютно без косметики. Одною з перших прореагувала сердечком на публікацію Крістіна Обракайте, старша донька Алли Пугачової. За нею підтягнулися й інші знаменитості й звичайні користувачі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.