Ніна Матвієнко розповіла, яку професію обрали діти: донька – співачка, син – монах. Чим займається решта?

Ніна Матвієнко здобула славу своїм надзвичайним голосом. У свої 75 років жінка може похвалитися не лише чималим репертуаром, але й трьома успішними дітьми.

Ніна Матвієнко вийшла заміж у 26 років. Обранцем співачки став художник Петро Гончар. Вони встигли відзначити золоте весілля, а потім Ніна Митрофанівна виставила чоловіка за двері. Щоправда, вони не розлучилися. Є надія, що знову помиряться, і все буде, як раніше.

Іван Гончар

Батьки, діти й старша онука

Первістком у пари був Іван, який довго шукав свій шлях у житті. Врешті в 33 роки чоловік постригся в монахи, отримавши нове ім’я Януарій. 12 років життя монах провів у бахчисарайському монастирі. А після анексії Кримського півострова росіянами, перебрався до Ніжина. Януарій заробляє гроші іконописом, а храму Іоанна Богослова подружжя Матвієнків допомагає матеріально.

Андрій Гончар

За рік у них народися Андрійко. Коли він виріс, то обрав шлях тата, ставши живописцем.

Тоня Матвієнко

Найбільше поталанило третій дитині. Антоніна успадкувала від матері унікальний голос. Спочатку дівчина народила доньку Уляну. Молодій мамі було всього 17 років, коли її батьки стали бабусею і дідусем. А потім дівчина зайнялася кар’єрою і прославилася. Під час участі в шоу “Голос країни” Тоня познайомилася з іншим учасником Арсеном Мірзояном.

Діти Ніни Матвієнко: Іван, Андрій, Тоня

Заради доньки Матвієнко мешканець Запоріжжя розлучився з дружиною і покинув двох дітей. Антоніна подарувала коханому чоловіку донечку Ніну. Родина мешкає в одному домі. Донька з чоловіком придбали собі квартиру, але не поспішають з’їжджати з будинку мами, оскільки у їхньому помешканні йде ремонт. Можливо, саме через тісняву і стався конфлікт у родині, і Ніна Митрофанівна вказала на двері своєму благовірному, з яким прожила півстоліття.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.