Притула закрутив службовий роман, що призвів до розлучення: подробиці стосунків ведучого з Катериною Сопельник

Сергій Притула – публічна особистість і часто світиться в ефірі. А от про його особисте життя широкому загалу відомо дуже мало. Не всі знають, що гуморист і волонтер має другу родину і є багатодітним батьком.

Сергій Притула познайомився з Катериною Сопельник на “Новому каналі”, де працював телеведучим, а дівчина була продюсеркою. Спочатку їх об’єднували виключно робочі стосунки, та коли в родині зірки з’явилися негаразди, чоловік зблизився з білявкою. Згодом Катерина перейшла працювати у шоу «Вар’яти», щоб бути ближче до коханого.

Друге весілля Сергія Притули з Катериною

Вони приховували стосунки від широкого загалу і навіть весілля зіграли тайкома. На урочистій церемонії у Львові були присутні виключно колеги по проєкту і близькі друзі. За два роки, у 2017-му, на світ з’явилася донечка Соломія. Наприкінці травня 2021 року родина поповнилася ще однією дівчинкою, яку назвали Стефанією.

Допоки дружина з дітьми перебуває на Західній Україні, глава родини у Києві займається важливою справою. Благодійний фонд Притули збирає мільйони гривень на підтримку ЗСУ і купує обладнання для потреб армії, що коштує дуже дорого.

Чому не склалося з Юлією

Першою дружиною Притули була Юлія Андрійчук. Вона народила сина Дмитрика. Пара часто сварилася, тож в якийсь момент стало зрозуміло – нормальні стосунки відновити не вдасться. Було прийнято спільне рішення розлучитися. У цей момент труднощів у сімейному житті у Сергія почався роман із Катериною.

Сергій Притула з першою дружиною Юлією

Можливо, якби він більше часу приділяв родині, то вдалося б зберегти шлюб. Притула спав усього по 4 години на добу, але, навіть перебуваючи вдома, думав про роботу. Коли він одружувався з Катериною, Юлія вже була при надії – чекала на малятко від іншого чоловіка. Сергій придбав для неї з сином велику квартиру на 150 квадратів. Невдовзі жінка вийшла заміж. Тепер вони нормально спілкуються сім’ями.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.