Анатолій Пашинін знайшов щастя буквально посеред вулиці. Чим нині займається зірка “Ундіни” і “Правила бою”

Життя Анатолія Пашиніна могло скластися зовсім по-іншому. Він давно мешкав у Москві, мав чимало ролей у кіно. Все було добре до 2014 року, коли актор зібрав валізи і повернувся в Україну, залишивши сите й безбідне життя в минулому.

Толь Толич народився у Світловодську, а освіту здобув у Запоріжжі. Та обидва дипломи – економіста і металурга – припали пилом, бо молодик вирішив їхати в Москву, де вступив до Щепкінського училища. Перша ж роль у серіалі «Ундіна» зробила актора зажаданим не лише в мелодрамах, але й воєнних фільмах.

Анатолій Пашинін став добровольцем

Вдалу кар’єру довелося перервати, коли в Україні розпочався Майдан 2014 року. Пашинін повернувся на батьківщину і пішов служити добровольцем в АТО. Довгий час про Анатолія не було нічого чути. Ходили чутки, що він загинув. У Москві його оголосили зрадником. Згодом шанувальники побачили зірку у музичних кліпах і в стрічках «Правило бою», «Ліцензія на злочин» та багатьох інших і зітхнули з полегшенням: живий. Більше ви не побачите Анатолія Пашиніна в російських серіалах. Він продовжує зніматися тепер уже в українському кінематографі.

Найщасливіший день у житті

Довелося починати жити з нуля. Виникли проблеми з отриманням українського громадянства, а також в особистому житті. Анатолій довгий час не міг вибудувати нормальних стосунків із дівчатами через свої надмірні ревнощі. Тому зазвичай залишався самотнім. Але в Україні зустрів нарешті свою долю. Якось випадково притримав хвіртку за незнайомкою. Вона приязно посміхнулася на знак подяки. Розговорилися. Вже за 40 хвилин чоловік втямив, що це його доля.

Пашинін знайшов свою долю в Запоріжжі

У 2020 році вони побралися і поселилися в Запоріжжі. Леся на 2 роки старша від актора, працює юристкою в кінокомпанії. Саме вона змогла зробити свого обранця щасливим. У день свого першого в житті весілля Пашинін виклав на сторінці у Фейсбуці скан Свідоцтва про одруження і подякував Україні і Лесі за те, що погодилася стати його дружиною.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.