Зірки, що відмітилися у Книзі рекордів України: Андре Тан, Камалія, брати Клички та інші – за які заслуги

Ми звикли, що рекордсменами можуть бути виключно видатні спортсмени. Та виявляється, потрапити в Книгу рекордів України здатні і модельєри, і співаки.

Андре Тан

Андрій Тищенко з 9 років почав шити одяг для ляльки своєї сестри, а трохи пізніше домовлявся зі знайомими, що вони куплять тканину, а він задарма пошиє їм одяг за власними ескізами.

Андре Тан – наймолодший дизайнер одягу в Україні

Ось так і потрапив до Книги рекордів України, як наймолодший дизайнер. Окрім цього Андре Тан запатентував новий напрямок у моді Smart Couture, що означає “комфортна розкіш”, і який залюбки підхопили на показах у Парижі.

Брати Клички

Два брати-боксери могли б втрапити до категорії рекордсменів, як справжні велетні чи два спортсмени з однієї родини. Але записані в Книзі рекордів, як ті, що провели найбільшу кількість боїв, якщо приплюсувати всі разом.

Брати Клички провели найбільшу кількість боїв

До речі, молодший Кличко Володимир став на заваді старшому Віталію отримати пояс WBC, оскільки майже весь час сам володів ним. Не будуть же брати з’ясовувати стосунки між собою.

Камалія

Ви можете багато пригадати пісень із репертуару Камалії? А вони є! Якщо вірити Книзі рекордів України, це єдина наша співачка, композиції якої посідали перші місця в чартах більш ніж сотні країн світу.

Камалія повернулася в Україну без чоловіка та дітей та показала, до кого так сильно поспішала

Камалія перемогла в найбільшій кількості чартів країнМи ж переважно задовольняємося новинами з життя артистки, її чоловіка-багатія, донечок-близнючок, мами та інших численних родичів. А про пісні переважно навіть не згадуємо.

Сергій Бубка

Про цього стрибуна чули навіть ті, хто не слідкує за новинами легкої атлетики. Ще в 1993 році Бубка стрибнув із жердиною на висоту 6 м 15 см, за що і втрапив до видатної української Книги.

Сергій Бубка встановив 35 рекордів

Цей рекорд вдалося побити лише через 21 рік французькому спортсмену Рено Лавіллені. Але ж в Україні Сергій так і залишився найкращим. Взагалі за 10 років спортивної кар’єри Бубка встановив 35 легкоатлетичних рекордів.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.