Сукня помсти: Тіна Кароль після розставання з Даном Баланом знялася в прозорому платті зі шлейфом

Відома українська співачка Тіна Кароль похвалилась результатами вдалого схуднення в прозорій сукні. Артистка знялась у стильній фотосесії у платті зі шлейфом

Українська співачка Тіна Кароль вміє вразити фотосесіями, в яких бере участь. Так, останній фотосет, у якому артистка знялась для Vogue, відбувся в Японії. Тіна Кароль одягла напівпрозору сукню зі шлейфом від українського бренду.

Тіна Кароль у напівпрозорій сукні від українського бренду Lever Couture

На початку осені відома українська співачка вирушила до Японії для того, щоб взяти участь у модному показі українського бренду одягу. Крім того, Тіна Кароль знялась у фотосесії для Vogue у незвичайній сукні, а зробив стильні кадри японський фотограф Кеїчіро Накаджіма.

Тіна Кароль у стильних та витончених сукнях знялась у фотосесії на вулицях японського міста
Тіна Кароль у стильних та витончених сукнях знялась у фотосесії на вулицях японського міста

Для фотосету було обрано сукні з нової колекції українського бренду Lever Couture. Ніжні лінії, обережні силуети та напівпрозора пристрасть – навіть ці слова не характеризують сповна витонченість та стиль нової колекції. Дизайнерам вдалось поєднати у сукнях інтригу та відвертість, сором’язливість та впевнену сміливість.

Сукня від Lever Couture схожа на велику та м'яку хмару, яка обережно огортає тіло Тіни Кароль
Сукня від Lever Couture схожа на велику та м’яку хмару, яка обережно огортає тіло Тіни Кароль

Крізь напівпрозору легку тканину образу було видно тонкий силует української зірки. Вогні великого міста вдало підсвічували фотографії з Тіною, а сукня лише злегка демонструвала форми співачки. Фотосесія справила неймовірне враження на кожного, хто на неї глянув. Українська артистка особливо підкреслила своєю красою та витонченою натурою нову колекцію вбрання від бренду Lever Couture.

Секрети схуднення Тіни Кароль

Українська співачка ніколи не приховувала того, як їй вдалось схуднути. Артистка зазначає, що завжди ретельно стежить за своїм раціоном, адже, на її думку, це – найголовніша частина будь-якого процесу схуднення. Тіна Кароль тримає особливу дієту. Хоча багато лікарів критикують і не рекомендують подібних обмежень, українська співачка вже доволі довго живе з таким раціоном.

Тіна Кароль дотримується кето-дієти, суть якої полягає у майже повній відмові від вуглеводів. Людина мусить їсти продукти та страви, що містять багато жирів та білків, проте в яких майже немає вуглеводів. На день дозволяється їсти не більше 50 грамів вуглеводів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.