Зимовий сад та дорогий рояль: як виглядає розкішний дім Тіни Кароль у Києві

Українська поп-діва має розкішний триповерховий будинок в елітному котеджному селищі. Дізнайтеся, де живе Тіна Кароль в Києві і де конкретно знаходиться її дім.

Багато зірок шоу-бізнесу ведуть хоч і публічний спосіб життя, але ховають від камер свої будинки та тим більше їх розташування. Але дізнатися, в якому селі живе Тіна Кароль немає ніякої проблеми, тому що вона розповідала про це в інтерв’ю.

Де будинок у Тіни Кароль

Тіна Кароль ще у шлюбі з покійним чоловіком Євгеном Огіром обзавелася житлом в селі Зазим’я Київської області в Броварському районі. Вірніше, його їй подарував Євген, коли вони почали будувати сім’ю. Ремонт подружжя робило разом, але добудовувати все співачці довелося самій – у 2013 році Огір помер від онкологічного захворювання.

Тіна дуже страждала від втрати коханого, але прийняла рішення не продавати будинок і навпаки доробити те, про що вони мріяли вдвох і зробити з нього затишне сімейне гніздечко. Вийшло дуже стильно і заможно.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало в окупації
Як виглядає розкішний дім Тіни Кароль у Києві

Будинок Кароль триповерховий, прилегла територія у 20 соток, все обгороджено високим парканом, за яким є зона для занять спортом, для відпочинку, сад, город, також зірка вирощує рози.

Де живе Тіна Кароль
Як виглядає розкішний дім Тіни Кароль у Києві

Інтер’єр всередині будинку мінімалістичний, без зайвої розкоші, у неї є окрема гардеробна і кімната для нагород та подарунків від фан-клубу, в її особистій кімнаті великий білий рояль і ванна, у себе на кухні зірка нечасто хазяйнує.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало під час війни
Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало під час війни

Також в мережі часто питають, де живе син Тіни Кароль? Хлопчик вже давно живе не з мамою і не в Україні, він з дитинства вчиться у школі в Великобританії та знаходиться на проживанні в українській родині, яка давно емігрувала.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало під час війни
Як виглядає розкішний дім Тіни Кароль у Києві

Нагадаємо, під час війни артистка робить багато добрих справ і займається благодійністю. Нещодавно Тіна Кароль купила квартиру хлопчику з Маріуполя, який під час окупації вів щоденник. Зірку так вразила їх історія, що вона не змогла залишитися осторонь.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.