Волкова, Стоцька та інші. З ким крутив романи Влад Топалов до шлюбу з українкою Регіною Тодоренко

Учасник гурту Smash!! Влад Топалов до доленосної зустрічі з телеведучою Регіною Тодоренко мав чимало стосунків з іншими знаменитостями.

Юлія Волкова

Представники двох мегапопулярних дуетів “Тату” і Smash!!

Учасниця дуету “Тату” була не менш популярною, ніж Влад. Вони були знайомі з раннього дитинства, коли співали в “Нєпосєдах”. Юля встигла закрутити роман із Павлом Сидоровим і навіть народити від нього дитину. Влад був готовий одружитися з Волковою і виховувати її донечку. Але дівчина багато пила і спілкувалася з сумнівними прихильниками, тому довелося розлучитися.

Анастасія Стоцька

Стоцька відмовилася від Топалова заради законного чоловіка

Коли під час концерту учасників “Нової волни” Влад побачив руду красуню, він не знав, що співачка вже встигла обвінчатися з Олексієм Секіріним. Він почав запрошувати її на побачення, а Настя не завжди погоджувалася. Тож поставив дівчині ультиматум – або вони разом, або… Зірка обрала законного чоловіка.

Оля Руденко

Дівчина була поряд із Топаловим у найтяжчі хвилини

Коли Топалов побачив у нічному клубі Олю, й гадки не мав, що та працює піарницею у Сергія Лазарєва. Екс-колега по дуету вирішив, що Влад навмисне спокусив дівчину, аби шпигувала, тож звільнив її. Руденко не покинула коханого і завжди була поруч, коли співак мучився від ломок. Врешті молодику вдалося позбутися наркотичної залежності. Щоправда, з Ольгою вони після цього розпрощалися.

Вікторія Лопирьова

Не виключено, що роман Топалова з Лопирьовою був піарним

Достеменно невідомо, чи був роман між цими знаменитостями, чи це звичайнісінький піар. Але їх частенько бачили разом на світських тусовках. А одного разу парочка влаштувала гучний скандал із биттям посуду в одному з московських ресторанів.

Ксенія Данилова

Шлюб Топалова і Ксенії протримався всього 2 роки

Шлюб із донькою мільйонера Влад узяв у 2015 році. Та довго витримати складний характер дружини не зміг. Вони розлучилися за 2 роки. Композицію «Достало» Топалов начебто присвятив колишній дружині.

Регіна Тодоренко

У шлюбі Топалова і Тодоренко народилося двоє синів

З одеситкою вони разом брали участь в “Орлі і решці”. Наприкінці 2017 року почали зустрічатися, а за пів року оголосили про заручини. Розпис відбувся восени, а на початку грудня подружжя вже стало батьками. Синочка назвали Мишком. Весілля гучно відзначили в Італії в 2019 році, витративши на нього 7 млн.руб. За 4 роки родина поповнилася ще одним синочком Мирославом.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.