Справжній мачо Дмитро Нагієв розбиває жіночі серця – Гузєєва, Самохіна й інші не встояли перед його харизмою

Дмитро Нагієв, можливо, й хотів би берегти вірність одній жінці, але не може, бо дівчата самі вішаються йому на шию. Хто зі знаменитостей втрапив до лабет ловеласа?

Лариса Гузєєва

Дмитро Нагієв мав студентський роман з Ларисою Гузєєвою

Стосунки в зірок зародилися, ще коли Нагієв перебував у законному шлюбі з Аллою Щеличевою. Щойно повернувшись з армії, Дмитро одружився з дівчиною. Вони разом працювали на радіо, де обраниця Нагієва взяла псевдонім Аліса Шер. Про те, що чоловік їй зраджує, бідолашка дізналася випадково. Саме Гузєєва привезла однокурсника до лікарні з паралічем обличчя. У них якраз було побачення, а тут таке трапилося. Пригадуючи роман із телеведучим, актриса лише зітхає.

Наталя Коваленко

Що робиться за дверима величезного будинку Нагієва, нікому невідомо. Але 5 років поспіль разом із артистом жила його адміністраторка. Чи лише допомагала в роботі і побуті, чи ділила ліжко з господарем? Коли дівчина з’їхала, то продовжила працювати у знаменитості. Чоловіка в жінки немає, а от син Марк дуже сильно нагадує зовні відомого телеведучого.

Анна Самохіна

Дмитро Нагієв не тільки гастролював з Анною Самохіною

Одного разу актриса брала інтерв’ю у Нагієва, та так захопилася чоловіком, що згодом сама зателефонувала і запропонувала попрацювати над спільним альбомом. Дмитро, що пробував сили у діджействі, не відмовив. Згодом вони багато подорожували разом, і виступаючи в різних клубах. Завершення творчих стосунків призвело до закінчення роману.

Ірина Темічева

Актриса, що знімалася в серіалі “Кухня”, частенько грішила в мережі знімками з Дмитром. Звісно, прихильники Темічевої запідозрили інтрижку. Нагієва суворо засудили, що зв’язався з одруженою жінкою.

Марія Горбань

Кулінарний серіал пережив декілька сезонів. Тож за час знімання Нагієву встигли приписати стосунки ще з однією колегою – Марією Горбань. Тут вже Дмитро не витримав і почав відкидати всі звинувачення.

Агата Муценієце

Дмитру Нагієву приписали роман з Агатою Муценієце

Та загал не зупинився і заговорив про роман ведучого з партнеркою по шоу “Голос. Дєті”. Жодних натяків на інтим двох зірок, окрім спільного ведення програми, не було. Але ніхто не повірив, що можна так довго перебувати поруч із Нагієвим і не закохатися в нього.

Анна Спектор

Жінку називають “московською дружиною” Нагієва. Вона виховує доньку, з якою Дмитра якось застали в басейні на відпочинку. Анна мешкає в будинку актора, їздить на його автомобілі. Чи довго протримаються ці стосунки, прогнозувати важко.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.