Вужче вже нікуди: сукні Насті Каменських, Тіни Кароль та Олі Полякової – тріснуть при одному необережному русі

Можливо, шкіряний одяг не зовсім зручний, бо тисне і не дає дихати. Зате як гарно окреслює жіночність! Напевне, саме тому зірки шоубізу з задоволенням вбираються у подібні прикиди.

Оля Полякова

У довгій зеленій сукні, що міцно прилягає в області талії і вільно спадає донизу, розширюючись, співачка скоріше нагадує Русалоньку, аніж жінку. А коли вбирається у тілесну сукню довжиною до середини коліна і доповнює образ блакитною перукою, то вже перетворюється на подругу Буратіно Мальвіну.

Оля Полякова обожнює сукні, що обтягують тіло

Коли зірка викладає в мережу світлини у подібних нарядах, що підкреслюють вигини її бездоганного тіла, шанувальники перебувають у справжньому захваті і не стримують компліментів на адресу співачки.

Настя Каменських

Відтоді як скинула зайву вагу Каменських частенько показується на люди у доволі відкритому вбранні. Іноді одяг зірки змушує фанів зашарітися і попрохати зняти подібне негайно. Та більшість прихильників усе ж із задоволенням милуються дружиною Потапа в сукнях, що міцно обтягують круглі форми зірки.

Настя Каменських зваблює фанів латексним одягом

Здається, що з кожним роком NK стає все більш розкутою. Істинні шанувальники співачки люблять її в будь-якому образі. Та все ж шкіряне чудово підкреслює Настину статуру.

Тіна Кароль

Співачка настільки часто виходить у світ в латексному, що дехто хвилюється за стан її здоров’я. Адже матеріал, що так гарно сидить на тілі, абсолютно не дихає і створює щось на кшталт парникового ефекту.

Тіна Кароль в шкіряній сукні

Та, напевно, Тіні це не загрожує, бо весь час радує своїх численних фанатів сміливим вбранням. З довжиною знаменитість не експериментує, обираючи міді. Ніколи ніхто не бачив Кароль у мікроспідниці, а от у різнобарв’ї кольорів співачка не має жодних обмежень.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.