Скільки молодших сестер у Віри Брежнєвої та чим займаються нині її копії: всю славу забрала собі співачка

Дівчина зі звичайної родини Галушок спромоглася досягти небувалих висот у житті, ставши популярною співачкою. А як склалося життя сестер ексвіагрівки Віри Брежнєвої?

Родину з Кам’янського сміливо можна назвати бабиним царством, адже окрім знаменитої блондинки в ній зростали ще троє дівчат. Віра народилася другою. Раніше за неї на 5 років на світ з’явилася Галина, а ще за 3 роки сім’я поповнилася дівчатками-близнючками Настею і Вікторією. Всі дівчата вийшли схожими на матусю, але слави зазнала виключно одна з чотирьох. Жодна з сестер не залишилася жити в рідному місті на Дніпропетровщині.

Віра Брежнєва з мамою і трьома сестрами

45-річна Галина нині мешкає в Греції. Жінка нікого не допускає до свого приватного життя. Навіть профіль в соцмережах закрила. Тим паче нічого розраховувати на інтерв’ю. Тож про її життя практично нічого невідомо.

Анастасії і Вікторії Галушкам минуло 37 років. Настя вийшла заміж дуже рано і, як годиться в жіночому батальйоні народила донечку. Вона з родиною мешкає в Києві.

Невдалий шлюб Віки

Вікторія якийсь час працювала в Ольги Навроцької, відомої дизайнерки. Напевно, саме через Віру меншенька сестричка познайомилася з продюсером Олександром Цекало. Колишній одесит начебто полюбляє брюнеток, але цього разу захопився блондинкою і зробив меншій Галушці пропозицію руки і серця. Вони побралися у 2008-му, і Віка переїхала жити до москви у чималий будинок чоловіка.

Молодша сестра Віри Брежнєвої Віка з ексчоловіком Олександром Цекало

За 11 років спільного життя подружжя обзавелося двома дітьми – Олександрою і Мишком. Та коли жінка застала чоловіка на зраді, вони розлучилися. З блондинкою не заладилося, і Цекало повернувся до свого звичного амплуа – обрав собі брюнетку й одружився з художницею Дариною Ервін. А сестра 40-річної Брежнєвої, що в шлюбі з Олександром вела активне світське життя, закрилася від загалу і нічого більше не сповіщає про особисте.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.