Хто з лав ЗСУ може стати наступним героєм шоу “Холостяк”: красунчики Дікусар, Хливнюк, Барських, Сєрга та інші

Відомі українські артисти завоювали ще більшу популярність після того, як вступили до лав ЗСУ. Пропонуємо уявити, хто б міг стати наступним учасником відомого реаліті-шоу "Холостяк"

Поки одні знамениті чоловіки відсиджуються за кордоном та збирають негативні коментарі з боку своїх прихильників, чимало зірок вступили до лав ЗСУ. Уявімо, що хтось з них може стати наступним головним героєм відомого українського реаліті-шоу про кохання.

Дмитро Дікусар

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар

Відомий український хореограф – справжній “Містер загадковість”. Про своє особисте життя чоловік розповідає мало, проте одного разу обмовився, що він закоханий. Так, Дікусар зізнався, що його серце зайняте, втім розкривати особистість своєї закоханої він не бажає.

Впевнені, що всі шанувальники бажають своєму кумиру виключно щастя в особистому житті, втім навіть, якщо в нього не складеться з дівчиною, то за його серцем вишукується ціла черга!

Андрій Хливнюк

Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк

Улюбленець мільйонів, легенда української музики та хороша людина й уважний батько – все це про фронтмена популярного гурта “Бумбокс”. Артист був одружений на коханій Ганні Копіловій з 2010 року, втім минулого року знаменита пара вирішила розірвати шлюб.

Хоча артист не дуже полюбляє говорити про особисте життя, варто зазначити, що, якби Андрій Хливнюк вирішив взяти участь в “Холостяку”, сезон за його участі міг би стати справжнім “хітом”.

Коля Сєрга

Коля Сєрга
Коля Сєрга

Український телеведучий, гуморист та співак ніколи не коментував свого особистого життя. За різними свідченнями ЗМІ, колись артист зустрічався з дівчиною, на ім’я Ганна (за іншими даними – Юлія). Втім, пізніше вони розійшлись. Нині напевно невідомо, чи самотній Сєрга.

Втім, якщо артист хоче спробувати знайти своє кохання, то йому точно варто подумати про те, аби взяти участь у “Холостяку”.

Макс Барських

Макс Барських
Макс Барських

Якщо говорити про особисте життя артиста, то чимало шанувальників пам’ятають його складні стосунки зі Світланою Лободою. Макс Барських доводив відомій співачці, що він її кохає, втім нічого путнього між артистами не склалось.

Нині відомий український співак має вільне серце та підвищену увагу зі сторони жінок. Саме тому, ми впевнені, що артист не залишиться самотнім надовго.

Сашко Положинський

Сашко Положинський
Сашко Положинський

Співак та фронтмен гурту “Тартак” веде доволі активний спосіб життя. Так, знаменитість неодноразово зізнавався, що полюбляє активний відпочинок. 48-річний Положинський досі неодружений, саме тому в його прихильниць є шанс завоювати серце кумира.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.