Ведуча Лєра Кудрявцева не змінюється 20 років поспіль: у чому секрет ідеального вигляду 51-річної ведучої

Звісно, як і кожна людина, ведуча Лєра Кудрявцева потроху старішає. Але зі сцени чи екрану телевізора 51-річна жінка виглядає так само привабливо, як і кілька десятиріч тому.

Ведуча шоу “Секрету на мільйон” зізналася, що, як і решта жінок-одноліток, страждає від зморшок на обличчі. Але коли треба публікувати світлину в соцмережі, вдається до її обробки спеціальними фільтрами, щоб покращити якість зображення. Кудрявцева зізналася:

“Буває фото таке, що без сліз не поглянеш. А хочеться бути молодою та красивою”.

Світлини робляться при різному освітленні. Це не завжди виходить вдало, тож обличчя може виглядати надто темним чи навпаки засвітленим сонячними бліками. А ретуш дозволяє виправити всі недоліки й добитися візуального ефекту, неначе Лєрі й досі 30 років.

51-річна Лєра Кудрявцева знає, як виглядати молодше своїх років

Під час знімання телепередач за довгі роки роботи Кудрявцева ідеально навчилася приховувати зморшки. Тож те, що глядачі бачать в телевізорі, не зовсім відповідає дійсності. Насправді 51-річна жінка виглядає не настільки привабливо.

Чи було кохання з Лазарєвим?

Але хоч би що там було, насправді Лєра все-таки має вигляд на всі 100. Багато років поспіль вони з Сергієм Лазарєвим працювали в парі на конкурсі “Новая волна”. І різниці у віці в 12 років абсолютно не відчувалося. Мало того, в якийсь момент розповсюдилися чутки про роман між двома зірками. Обоє виглядали доволі щасливими, а за 4 роки розсталися.

Різниці у віці в 12 років між Лєрою Кудрявцевою і Сергієм Лазарєвим помітити неможливо

Лєра пояснила розрив тим, що воліла мати родину і дітей, а Лазарєв, мовляв, уже був одружений на своїй роботі, і більше його нічого не цікавило. Можливо, у цих словах є часточка правди. Адже після Сергія Кудрявцева і справді вийшла заміж і народила донечку. Обранець телеведучої хокеїст Ігор Макаров на 4 роки молодший за співака, з яким подружнє життя не склалося.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.