44-річна дружина Володимира Зеленського показала, яким він був до весілля з нею: красунчик з сережкою у вусі

Перша леді України показала, яким її чоловік та президент був задовго до своєї каденції та навіть весілля з нею. Володимир Зеленський ходив із сережкою у вусі та чорнявим волоссям

Нинішній президент України зростав та починав будувати кар’єру в гуморі у Кривому Розі. Там він познайомився зі своєю майбутньою дружиною Оленою Зеленською. Перша леді пригадує, що в молодості її чоловік був енергійним брюнетом, а сам Володимир зазначає: окрім виступів на сцені, “хуліганив трошки”. Тож яким був у молодості шостий президент України?

Володимир Зеленський до того як став знаменитим на всю країну
Володимир Зеленський до того як став знаменитим на всю країну

Володимир Зеленський у молодості

В одному з інтерв’ю для журналу “ОК!” знаменитість пригадував свою юність, яку провів у Кривому Розі. За словами Володимира Зеленського, тоді в місті процвітав бандитизм та буквально був запах тих самих 90-х. Втім, розповідає чинний президент, сам він ніколи не брав участі в різних бандитських схемах. Хіба що, згадує Зеленський, іноді з товаришем вдавались до проступків.

Чинний президент України у часи, коли займався гумористичною діяльністю
Чинний президент України у часи, коли займався гумористичною діяльністю

Зеленський пригадує, що в молодості часто зливав зі своїми товаришем бензин з автівок. Крім того, зазначає знаменитість, інколи вони викрадали мотоцикли – не для продажу, а для того, щоб просто покататись. Після цього вони повертали викрадене на своє місце, тому назвати це злочином президент України не наважився.

Не для продажу. Взяли, покаталися і повернули. Якщо використовувати юридичні терміни, це були не злочини, а проступки

– розповідає в інтерв’ю Володимир Зеленський.

Знаменитість на виступі КВК у своїй молодості
Знаменитість на виступі КВК у своїй молодості

Пізніше до життя Володимира Зеленського увірвалось гумористичне змагання КВК, яке й вирішило його майбутню долю. Найперша перемога спіткала майбутнього відомого гумориста 1997 року у складі команди “Запоріжжя – Кривий Ріг – Транзит”. Пізніше артист разом зі своїми товаришами створив команду “Квартал 95”. Саме під такою назвою та у такому складі гравці стали почесними учасниками Вищої ліги КВК та заволоділи “КіВіНом у світлому”.

Володимир Зеленський в молодості
Володимир Зеленський в молодості

Після цього команда “Квартал 95” вирішила, що настав час крокувати кар’єрними сходами далі. Вже знамениті та популярні гумористи вирішили створити свій проєкт, який пізніше стане відомим буквально кожному українцю й подарує українському медіапростору чимало крутих гумористичних шоу та телепроєктів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.