Переможниця “Голосу країни” Оксана Муха кардинально змінила імідж: зробила стрижку під їжачка і їй пасує

Переможниця вокального змагання Оксана Муха вкотре продемонструвала силу волі. Знаменитість показала, як виглядає з оновленою короткою зачіскою та усмішкою на обличчі

Українська співачка та переможниця дев’ятого сезону вокального змагання “Голос країни” Оксана Муха цьогоріч розповіла своїм шанувальникам історію про те, як поборола онкологію. У вересні на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка зазначила, що вже готова розповісти всім, з чим зіштовхнулась у своєму житті. Тепер співачка показала, як виглядає з оновленою зачіскою та щирою усмішкою на обличчі.

Так виглядає українська співачка після перемоги над онкологією
Так виглядає українська співачка після перемоги над онкологією

Оксана Муха показала нову зачіску

Після того, як артистка поборола онкологію, вона почала відрощувати волосся. Нагадаємо, що раніше зірка мала довге волосся, втім чорна зачіска під “їжачка” також неймовірно пасує знаменитості. Особливо доповнює кожен образ знаменитості її щира усмішка та жага до життя.

Оксана Муха на концерті з оновленим зовнішнім виглядом
Оксана Муха на концерті з оновленим зовнішнім виглядом

На особистій сторінці в Інстаграмі зірка повідомила про низку концертів у різних українських містах. Після завершення концертів Оксана Муха ділилась з шанувальниками фотографіями з події. Для виступу зірка обрала красиву вишиту сукню, а зачіска співачки демонструвала, який шлях довелось їй пройти, аби стояти на цій сцені.

Українська співачка під час виступу в одному з українських міст
Українська співачка під час виступу в одному з українських міст

Раніше артистка розповідала, що вона так довго приховувала свій стан здоров’я, адже не хотіла говорити ні з ким про рак, доки його не перемогла. Оксана Муха боролась з онкологією рік та врешті змогла здобути перемогу. Артистка зізналась, що це був важкий шлях, який навчив її багатьом мудрим речам.

Оксана Муха з оновленою зачіскою після тривалої боротьби з раком
Оксана Муха з оновленою зачіскою після тривалої боротьби з раком

У коментарях до останніх публікацій підписники та шанувальники зірки висловили свою підтримку та прокоментували концерти Оксани Мухи. Шанувальники зазначили, що їхній кумир – неймовірно сильна людина.

  • “Красунечка Оксанка. Здоров’я тобі дівчинко. Неймовірна співачка”;
  • “Концерт Ваш дуже сильний і емоційний. Спасибі! Ви Дуже сильна жінка!”;
  • “Яка ви красуня!”;
  • “Дякую дуже за цей вечір, він був просто неймовірним. Чекаю на наступну зустріч”;
  • “Ви прекрасно виглядаєте!”;
  • “Захоплена і голосом, і розумом. Наша Мушка, як Україна, красива, сильна, незламна”;

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.