Вище 190 см: зріст Потапа, братів Кличків, Тараса Цимбалюка та інших велетнів, з якими Горбунов поруч не стояв

Українські чоловіки – справжні нащадки козаків. Трапляються серед них особливо цінні екземпляри. Наприклад, ті, що виросли вище 193 см.

Тарас Цимбалюк – 193 см

Оцінити статуру актора у всій красі прихильники отримали можливість у серіалі «Кріпосна», де Тарас зіграв коваля і показав підкачаний торс. Зайнятися тренуванням Цимбалюка змусили продюсери, щоб мав гарну подобу в кадрі. Відтоді він не зупинявся і досяг практично ідеальних обрисів тіла, які можна побачити на світлинах, що зірка частенько викладає в мережу.

Тарас Цимбалюк вимахав до 1,93 см

Видно, що Тарас високий, але що його зріст складає 193 см, напевно, знають далеко не всі шанувальники. Цимбалюк скаржився, що зависокий зріст по молодості заважав йому в роботі. Якщо партнерка була низенькою, то молодого актора просто не затверджували, а підбирали когось нижчого. Тоді ображений Тарас вірив, що колись настане час, коли партнерок будуть підбирати вже під нього. І тепер дійсно дожився до подібного.

Потап – 195 см

41-річному лідеру гурту “Мозги” можна лише позаздрити. Успішний виконавець, ще успішніший продюсер, який дав путівку в життя багатьом молодим талантам. Коли перебував у тренерському кріслі “Голосу країни” й обирав таланти наосліп, завжди казав особливо талановитим співакам, що зможе їх просунути в шоубізі, і не брехав.

Потап 5 см не дотягнув до 2 метрів

Зріст першої дружини Олексія Потапенка Ірини Горової складає 173 см, другої Насті Каменських – 175 см. Тож на обох жінок репер міг дивитися згори вниз.

Юрій Петрушевський – 198 см

Телеведучий Юрій Петрушевський майже 2-метрового зросту

Ведучому кумедних програм на Прямому каналі доводиться ледь не в три погибелі складатися, щоб влізти в камеру. Помітно, що Юрій дуже високий, але що настільки! Якось в ефірі молодик зізнався, що його зріст складає 198 см. При цьому Петрушевський якийсь час зустрічався з дівчиною, справжньою Дюймовочкою – 157 см.

Брати Клички – 198 і 201 см

Віталій Кличко перевищив брата Володимира у зрості на 3 см

Про цих велетнів не треба багато розповідати. Коли вони виходили на ринг, то коментатор завжди оголошував усі антропологічні дані видатних спортсменів. Зріст Віталія складає 201 см. Молодший брат Володимир трішки не доріс і не перетнув 2-метрову межу, зупинившись на позначці в 198 см.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.