Екранне кохання Дмитра Сови і Дар’ї Легейди переросло у справжнє: чому актори не відзначили річницю шлюбу

Акторське весілля Дмитра Сова і Дарини Легейди проходило гучно і весело на березі Дніпра у присутності 110 гостей. Наречені почувалися дуже щасливими, а за рік ситуація різко змінилася.

Весілля зіркової пари відбулося наприкінці серпня 2021 року. Відомий український актор Дмитро Сова заради Дарини Легейди зважився припинити холостяцьке життя у 38 років. Його обраниця на 9 років молодша від чоловіка.

38-річний Дмитро Сова побрався з Дариною Легейдою

До цієї дати зірковий роман тривав 10 місяців. Як часто буває з акторами, познайомилися вони на знімальному майданчику. Увечері разом сходили на дискотеку. Дмитро відчув, що знайшов своє щастя, і відразу запропонував дівчині переїхати в його холостяцький барліг.

Урочистості відбулися на березі Дніпра серед численних сосен. В інвент-парку є майданчик із куполом, який відповідав урочистості моменту. А на березі було змонтовано арку в обрамленні квітів.

Ксенія Мішина зловила букет нареченої

Букет нареченої зловила Ксенія Мішина, яка завітала привітати молодят не сама, а з Олександром Еллертом. Склалося враження, що бойфренд актриси зрадів цьому.

Що змінилося за рік

Процес притирання, як і в кожної пари, тривав складно. Дмитро обожнює футбол і не пропускає жодного важливого матчу. Дарині було попервах не дуже комфортно в обійсті чоловіка, та потроху вона облаштовувала все, як годиться. До весілля дівчина обіцяла обранцю не заводити котів і собак, але порушила обіцянку. Спочатку перебралася до Сови з котиком, потім з’явився собака. Тепер у родині вже два коти.

Першу річницю шлюбу Дмитро Сова та Дарина Легейда зустріли в розлуці

Відтоді минув понад рік. Відгуляти першу річницю шлюбу подружжю завадили війна і розлука. Дмитро активно допомагає армії, а Дарина виїхала з Києва. Тож відзначити ситцеве весілля, як хотілося, не вдалося.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.