Хто з українських зірок брав участь у грузинських “Танцях”: Дікусар, Шоптенко, Тіна Кароль, Полякова

У Грузії надзвичайно популярне талант-шоу "Танці з зірками". Українці не залишился осторонь і приймають у ньому активну участь.

Дікусар і Шоптенко

Першопрохідцями стали двоє хореографів, які раніше терпіти один одного не могли. Але серед гірського грузинського повітря Олена і Дмитро змінили своє ставлення і закохалися. Щобільше, вони навіть побралися в Грузії. Вінчання відбулося високо в горах в православному храмі.

Шоптенко і Дікусар повінчалися в грузинських горах

Шоптенко з Дікусаром були не учасниками шоу, а ставили танці для інших. Робили це зі своєю звичною майстерністю. Вдалині від батьківщини сумували, тож із радістю повернулися назад в Україну по завершенню контракту.

Тіна Кароль

Ведучу більшості сезонів українських “Танців з зірками” було запрошено і в грузинську версію шоу. Щоправда, Тіна не танцювала ні в Україні, ні в Грузії. Кароль займалася більш звичною для себе справою – співала.

Тіна Кароль на грузинському паркеті не танцювала, а співала

На паркет у прямому ефірі білявка вийшла у супроводі Анрі Джохадзе. Вони дуетом виконали Тінину пісню “Красиво”. Від російськомовної версії відмовилися. Композиція лунала англійською і грузинською мовами. Це вже другий вихід Кароль до грузинських глядачів у рамках проєкту. Раніше зірка виконала інший хіт “Намалюю тобі зорі”.

Оля Полякова

А от хто взявся за справу серйозно, так це Полякова. Співачка вже розмірковує, що робитиме з квартирою в Батумі, яку продюсери шоу обіцяли подарувати парі переможців. До Грузії Полякова поїхала з темношкірим партнером Максом Єжовим, який після українських “Танців з зірками” працює в її колективі.

Оля Полякова вразила грузинів образом Роксолани

Вони одностайно вирішили, що житло у разі перемоги подарують багатодітній родині з України, яка втратила свої квадратні метри через бомбардування росіян. Співачка підготувалася до участі в шоу ретельно. Вона вже встигла вразити грузинське журі танцем у костюмі Роксолани під пісню Джамали “1944”.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.