Андрій Миронов видавав себе за іншого: навіщо актор змінив дату народження і прізвище?

Андрій Миронов мав чималі невідповідності у документах. Так, радянський актор народився 7 березня 1941 року, а в свідоцтві про народження стояла інша дата. Та і прізвище 10-річному хлопчику змінили на інше.

Андрій Миронов буквально народився на сцені, бо вагітну Марію Миронову забрали в пологовий будинок прямо з театру. Помер видатний актор теж практично на сцені. Йому стало зле під час вистави. А далі – швидка, реанімація, крововилив у мозок. Всенародному улюбленцю було всього 46 років.

Андрій Миронов з доньками Машею Мироновою і Машею Голубкіною

Народився китаєць (саме таким він видався попервах матусі) 7 березня. Але Мироновій закортіло змінити дату народження. Вона всіма правдами і неправдами добилася, щоб у метриці стояла дата – 8 березня. Так Андрій і відзначав завжди своє свято у Жіночий день.

Дбайлива матуся контролювала всі дії сина, починаючи з того, що він з’їв на сніданок до вибору кандидатури в дружини. Коли Миронов перебував на зніманнях чи гастролях, обов’язково писав довгі листи матусі з доповіддю, що і як робив.

Миронова керувала всім

Жінка навіть прізвище сину змінила за власним бажанням. Від народження Андрій отримав таткове – Менакер. Та коли газети почали писати про “справу лікарів”, спритна Марія втямила, що з таким прізвищем сину буде важко пробитися в житті. От вона й переписала 10-річного хлопчика на себе. Так Андрій став Мироновим.

Родина Андрія Миронова: мама, дружина Лариса Голубкіна і її донька Маша

Комедія “Три плюс два” знімалася в Криму. Щойно додому надійшов лист, в якому Андрюша сповістив, що спілкується з партнеркою Наталкою Фатєєвою, Марія Володимирівна розхвилювалася. Жінка була на 7 років старша за її сина, до того ж мала за плечима шлюб із Басовим і сина. Тож доклала всіх зусиль, щоб цей роман припинився.

А Лариса Голубкіна прийшлася суворій свекрусі до смаку, дарма що у жінки теж була дитина. Андрій удочерив Машу і дав своє прізвище, та після його смерті Миронова наказала їй повернутися до маминого прізвища Голубкіна.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.