Зірки-ягідки за 45 років, які виглядають краще свого віку: Надя Матвєєва, Ольга Сумська, дружина Винника Таюне

Українські жінки – найкрасивіші у всьому світі. Пропонуємо дізнатись, як нашим популярним зіркам вдалось зберегти молодість та свіжість при важкому темпі життя та постійних стресах

Зірки завжди мають доглядати за своїм зовнішнім виглядом і тримати себе у формі, адже знаменитості оточені численними камерами та прихильниками. Втім, іноді здається, що деяким зіркам вдалось розкрити секретний рецепт еліксиру молодості. Ознайомимось з особистими таємницями, які дозволяють українським знаменитостям завжди виглядати на всі 100%.

Надя Матвєєва

54-річна Надія Матвєєва викликає захоплені погляди, коли виходить у світ
54-річна Надія Матвєєва викликає захоплені погляди, коли виходить у світ

Якби Надя Матвєєва не була відомою українською телеведучою, то, зустрівши її на вулиці, ви навряд здогадались, що їй 54 роки. Завдяки простим секретам знаменитість змогла зберегти природну красу. Найголовніше, зізнається Матвєєва, підтримувати водний баланс. Зірка розповідає, що кожен день починає зі склянки теплої води з лимоном або яблучним оцтом.

Крім того, розповіла в одному з інтерв’ю Надія Матвєєва, важливо достатньо спати й дотримуватись графіка. Телеведуча зазначила, що завжди лягає спати не пізніше 11 години вечора, а прокидається о 6-й. Втім, головний секрет, який допоміг Матвєєвій зберегти молодість у 54 роки – це усмішка та постійний позитив.

Ольга Сумська

Українська акторка вражає своєю харизмою та неймовірною красою
Українська акторка вражає своєю харизмою та неймовірною красою

Цього року легендарній та одній із найвідоміших акторок України виповнилось 56 років, але назвати зірку “бабусею” навіть язик не повертається. Весь секрет полягає в простих, але дієвих щоденних практиках. Перш за все, зізнається артистка, потрібно завжди звертати на себе увагу й робити хоч якийсь мінімум щодня. Ольга Сумська надає перевагу домашньому догляду за собою. Акторка робить чимало масок для обличчя та волосся, а її найулюбленіша – маска для обличчя зі сметани.

Таїсія Сватко

Таємна дружина Олега Винника з кожним роком виглядає все краще й краще
Таємна дружина Олега Винника з кожним роком виглядає все краще й краще

Хоча багато шанувальників цікавляться особистим життям Таїсії Сватко, таємна дружина Олега Винника майже не розповідає про свої вподобання та секрети. Доки одні українські зірки залюбки діляться особистими лайфхаками по догляду за собою, Таюне тримає все в секреті. Саме тому можна лише припускати, як Таюне вдається з кожним роком виглядати тільки краще. Можливо, річ у любові, якою Олег Винник огортає свою кохану. Можливо, Таїсія Сватко має особливі доглядові ритуали.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.