Ніжки-сірники, руки як граблі: фото Олени-Крістіни Лебідь у міні викликало збентеження

Відома українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь з'явилась на фото в стильному наряді, який продемонстрував всі переваги та недоліки зіркової фігури

Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь найбільше відома завдяки телепередачі “Аферисти в сітях”. У зв’язку зі своєю популярністю знаменитість привертає до себе чимало уваги та викликає багато запитань про свою фігуру та зовнішність. Пропонуємо проаналізувати різні фотографії, на яких чудово видно відмінну форму Олени-Крістіни Лебідь.

Телеведуча пояснила, в чому секрет фігури топмоделі

У коментарях до своїх дописів знаменитість неодноразово отримувала запитання про те, як їй вдалось досягнути такої фігури. Іноді підписники питали про це не зовсім коректно, втім Лебідь спокійно відповідала кожному. Так, за зізнанням артистки, вона є веганом – людиною, яка повністю відмовилась від вживання продуктів тваринного походження.

Олена-Крістіна Лебідь пояснила, як їй вдається підтримувати ідеальну фігуру
Олена-Крістіна Лебідь пояснила, як їй вдається підтримувати ідеальну фігуру

Знаменитість часто потрапляє в об’єктиви камер, тому в Інтернеті є чимало її фотографій. Проте, варто зазначити, що не всі кадри виходять ідеальними, а ракурс іноді грає з зіркою злий жарт. Таким чином, на деяких фото фігура Олени-Крістіни Лебідь виглядає непропорційною. Наприклад, на цьому кадрі стрункі ноги телеведучої виглядають хворобливо схудлими.

Українська зірка занепокоїла занадто худими ногами
Українська зірка занепокоїла занадто худими ногами

Крім того, Інтернетом “гуляє” фотографія, на якій руки Олени-Крістіни Лебідь виглядають дещо завеликими для її тіла. Річ у тім, що рука зірки опинилась занадто близько до об’єктива камери, перспектива зробила свою справу й вийшло так, ніби у знаменитості ніжки-сірники, а руки – граблі.

Перспектива зіграла злий жарт з Оленою-Крістіною Лебідь 
Перспектива зіграла злий жарт з Оленою-Крістіною Лебідь

Втім, варто зазначити, що все це – справа невдалого ракурсу. У мережі можна знайти чимало фотографій, на яких зірки вийшли подекуди навіть кумедно, втім із реальним життя такі кадри не мають нічого спільного. Варто зазначити, що в реальному житті відома українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь виглядає неймовірно, а спосіб її життя викликає захоплення та повагу.

Фігура української телеведучої виглядає на рівні всесвітньо відомих топмоделей
Фігура української телеведучої виглядає на рівні всесвітньо відомих топмоделей

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.