Ким працюють жінки “Х-Фактора”: дружина Кондратюка Олександра, Таїсія Сватко-Винник, Ольга Шурова

За спинами відомих чоловіків завжди стоять великі жінки. Що відомо про коханих дружин найвідоміших суддів популярного вокального шоу "Х-Фактор" – Кондратюк, Сватко-Винник і Шурову?

Багато популярних українських музикантів починало з участі у вокальному змаганні “Х-Фактор”. У різний час їх судили різні артисти – дуже добре публіці запам’ятались Олег Винник, Ігор Кондратюк та Дмитро Шуров. Про культове журі відомо чимало цікавого, втім про їхніх дружин прихильники майже нічого не знають. Пропонуємо ознайомитись з цікавими фактами з особистого життя зіркових коханих.

Олександра Кондратюк

Дружина Ігоря Кондратюка завжди підтримувала та підтримує свого чоловіка в усіх починаннях
Дружина Ігоря Кондратюка завжди підтримувала та підтримує свого чоловіка в усіх починаннях

За інформацією з відкритих джерел, нині дружина відомого українського шоумена працює бухгалтером. До слова, познайомились Олександра Городецька та Ігор Кондратюк, коли обидва працювали на телеканалі “Інтер”. Тоді, згадує Кондратюк, вони довго “придивлялися” одне до одного, втім врешті-решт не змогли протистояти знакам долі.

Олександра Городецька має легке ставлення до життя та випробувань, але попри це дружина Кондратюка відмінна мати та уважна й любляча дружина. В одному з інтерв’ю Ігор Кондратюк розповідав, що вони з дружиною часто борються за першість в сім’ї, адже й Олександра, і її чоловік – лідери.

Таїсія Сватко-Винник

Таємна дружина Олега Винника працює разом зі своїм чоловіком
Таємна дружина Олега Винника працює разом зі своїм чоловіком

Хоча Олега Винника вже давно не видно на сцені, раніше артист часто з’являвся на концертах зі своєю таємною дружиною Таїсією Сватко. Співачка виступає під сценічним псевдонімом Таюне та є буквально протеже свого чоловіка. Олег Винник ретельно працював над образом артистки та допомагав коханій досягти успіхів на сцені.

Нині Таїсія Сватко працює над сольними проєктами, втім навіть поза сценою залишається поруч зі своїм чоловіком.

Ольга Шурова

У Дмитра та Ольги Шурових сімейна справа та спільний інтерес
У Дмитра та Ольги Шурових сімейна справа та спільний інтерес

Відомий український музикант одружений з не менш відомою і талановитою жінкою, на ім’я Ольга Шурова. Кохана музиканта працює журналісткою, а також є PR-директором “Pianoбой”, у якому її чоловік є фронтменом. У дівоцтві Ольга Таракановська навчалась у Донецькому національному університеті й отримала диплом зі спеціальності “Культурологія”. Дружина Дмитра Шурова встигла побудувати успішну кар’єру й до 2015 року була головним редактором популярного українського ЗМІ “Експрес газета”.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.