Висоцька знялася в купальнику і показала тіло у веснянках: ось яка 49-річна дружина 85-річного Кончаловського

Відома російська акторка Юлія Висоцька цього року відзначила свій 49-й день народження, втім може похвалитись зовнішністю та фігурою, як у 18-річної дівчини

Російська акторка та ведуча кулінарних телешоу опублікувала нову фотографію, на якій похизувалась приголомшливою фігурою. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм з’явилась серія знімків. На кадрах Юлія Висоцька позує в темному стильному купальному костюмі та з сонцезахисними окулярами на очах.

У руках знаменитість тримає телефон, проте найбільше захоплює увагу зовсім не це. Понад усе привертає увагу відмінна форма Юлії Висоцької – зірка показала підтягнутий бюст, стрункі ноги та свіжий зовнішній вигляд. У описі до нової публікації Юлія Висоцька зазначила, що бувають понеділки, які дуже схожі на суботи.

Юлія Висоцька показала, за що її покохав Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька показала, за що її покохав Андрій Кончаловський

У коментарях до нового допису підписники залишили своєму кумиру чимало приємних слів:

  • “Обожнюю такі понеділки”;
  • “Я захоплююсь вашою стрункістю! Все своє та дуже-дуже красиве!”;
  • “Шикарна і справжня, як і завжди”;
  • “Чудове фото, чудова Юлія!”;
  • “Ну як можна так смачно готувати й не гладшати?”;
Російська знаменитість вразила зовнішністю
Російська знаменитість вразила зовнішністю

Історія кохання Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського

Відома російська акторка перебуває в шлюбі з не менш відомим режисером. Попри велику різницю у віці (понад 36 років), закохані давно щасливі разом. Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський одружились 24 роки тому та досі перебувають у щасливому шлюбі. Знаменитий режисер зумів здобути щастя в особистому житті лише у п’ятому шлюбі. Хоча публіка вважала, що ці стосунки скоро завершаться, закохані зуміли довести зворотне.

Вперше майбутнє подружжя зустрілось у Сочі на кінофестивалі “Кінотавр” і пізніше зізнались, що це було кохання з першого погляду. Юлія Висоцька перший час без особливого ентузіазму відповідала на залицяння Кончаловського, адже вважала його наміри несерйозними. Проте, пізніше акторка все-таки дала цим стосункам шанс і не пошкодувала.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Довгий час Юлія Висоцька була коханкою Кончаловського. Через два роки секретних стосунків закохані вирішили, що час “виходити з шафи” – тоді режисер завершив свій четвертий шлюб та у жартівливому форматі запропонував коханій вийти за нього заміж. Пара зіграла скромне весілля 1998 року – відтоді вони не розлучались.

Популярне

Схожі статті

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.