Висоцька знялася в купальнику і показала тіло у веснянках: ось яка 49-річна дружина 85-річного Кончаловського

Відома російська акторка Юлія Висоцька цього року відзначила свій 49-й день народження, втім може похвалитись зовнішністю та фігурою, як у 18-річної дівчини

Російська акторка та ведуча кулінарних телешоу опублікувала нову фотографію, на якій похизувалась приголомшливою фігурою. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм з’явилась серія знімків. На кадрах Юлія Висоцька позує в темному стильному купальному костюмі та з сонцезахисними окулярами на очах.

У руках знаменитість тримає телефон, проте найбільше захоплює увагу зовсім не це. Понад усе привертає увагу відмінна форма Юлії Висоцької – зірка показала підтягнутий бюст, стрункі ноги та свіжий зовнішній вигляд. У описі до нової публікації Юлія Висоцька зазначила, що бувають понеділки, які дуже схожі на суботи.

Юлія Висоцька показала, за що її покохав Андрій Кончаловський

У коментарях до нового допису підписники залишили своєму кумиру чимало приємних слів:

  • “Обожнюю такі понеділки”;
  • “Я захоплююсь вашою стрункістю! Все своє та дуже-дуже красиве!”;
  • “Шикарна і справжня, як і завжди”;
  • “Чудове фото, чудова Юлія!”;
  • “Ну як можна так смачно готувати й не гладшати?”;
Російська знаменитість вразила зовнішністю

Історія кохання Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського

Відома російська акторка перебуває в шлюбі з не менш відомим режисером. Попри велику різницю у віці (понад 36 років), закохані давно щасливі разом. Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський одружились 24 роки тому та досі перебувають у щасливому шлюбі. Знаменитий режисер зумів здобути щастя в особистому житті лише у п’ятому шлюбі. Хоча публіка вважала, що ці стосунки скоро завершаться, закохані зуміли довести зворотне.

Вперше майбутнє подружжя зустрілось у Сочі на кінофестивалі “Кінотавр” і пізніше зізнались, що це було кохання з першого погляду. Юлія Висоцька перший час без особливого ентузіазму відповідала на залицяння Кончаловського, адже вважала його наміри несерйозними. Проте, пізніше акторка все-таки дала цим стосункам шанс і не пошкодувала.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Довгий час Юлія Висоцька була коханкою Кончаловського. Через два роки секретних стосунків закохані вирішили, що час “виходити з шафи” – тоді режисер завершив свій четвертий шлюб та у жартівливому форматі запропонував коханій вийти за нього заміж. Пара зіграла скромне весілля 1998 року – відтоді вони не розлучались.