47-річна Кароліна Ашіон мріє стати матір’ю: перший шлюб, розбитий свекрухою, і зустріч із татом-нігерійцем

Телеведуча М1 Кароліна Ашіон завжди почувалася зіркою, адже чоловіки звертали увагу на її нестандартну зовнішність. Та і романів у доньки нігерійця і українки трапилося вдосталь.

Мама Кароліни родом із Шостки. З нігерійцем вона познайомилася, коли навчалася в тодішньому Ленінграді. Коли завагітніла, повернулася додому, так і не отримавши диплому. Тато повернувся на батьківщину. Він надсилав запрошення жінці, але з СРСР жінку випускали без права повернення, і вона не наважилася поїхати.

Кароліна Ашіон зрідка бачиться зі своїм батьком

Коханий чекав 10 років, а потім одружився. Ашіон їздила відвідувати татуся, а також двох братів і сестру. Вперше зробила це у 18 років. Коли почалася війна, Кароліна поїхала до Німеччини, маючи намір уже там отримати візу до Нігерії. Але затрималася в Європі надовго.

Недовгий шлюб Кароліни

На дівчину з нестандартною зовнішністю завжди звертали увагу представники сильної статі. Але перші серйозні стосунки в житті Кароліни сталися під час навчання в інституті. Студентське кохання тривало всі роки навчання.

Пропозицію руки і серця дівчині зробив серйозний чоловік, на 14 років старший від неї. Познайомилися вони в барі, коли незнайомець пригостив подружок коктейлем. Після того він став залицятися до Ашіон і навіть запропонував одружитися. В 1999 році вони побралися, і Кароліна переїхала в розкішну квартиру на Хрещатику. Коханий мав ще квартиру у Празі біля Карлового Мосту.

Нині Кароліна Ашіон перебуває в Німеччині і її серце не вільне

37-річний чоловік сильно кохав обраницю, і це був його перший шлюб. Але маму вибір сина не влаштовував. Жінка почала безцеремонно втручатися в життя подружжя. Приходила, коли заманеться, відкривала двері своїм ключем і влаштовувала сварки. Врешті Кароліна не витримала тиску з боку свекрухи і пішла.

За кілька років чоловік повернувся з-за кордону, розшукав Ашіон і запропонував розпочати все спочатку, але в дівчини вже було інше кохання. Колишній так і не одружився більше, але в нього є донька, яку він назвав Кароліною.

Шість років поспіль жінка прожила з чоловіком і його сином-підлітком, отримавши досвід материнства. А коли Ашіон було 30 років доля подарувала їй зустріч із Дмитром, що працював журналістом і був на 7 років молодший. Ці стосунки тривали 15 років.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.