Як виглядали під час одруження і зараз Сумська і Борисюк, Лижичко і Ксенофонтов, Олена та Сергій Кравці

Представники творчих професій дуже часто змінюють партнерів, бо потребують емоціональних сплесків. Але є серед бомонду і доволі стабільні подружні пари, що живуть разом не одне десятиліття і чудово себе почувають. Хто вони, і як виглядали під час весілля і зараз?

Ольга Сумська та Віталій Борисюк – 26 років

Одна з найгарніших акторських пар торік відзначила срібне весілля. У кожного за плечима був інший шлюб. А в Сумської ще й донька Антоніна від Євгена Паперного. Та коли вони вперше побачили один одного під час святкування Нового року, відразу втямили – це доля.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк завжди вважалися гарною парою

Довелося розлучатися зі своїми половинками, ріжучи неначе по живому. Закохані розписалися в 1996 році, щойно стали вільними. Відтоді не розстаються. В шлюбі з’явилася донька Ганна. Бувало по-всякому – і сварки, і зради – але в підсумку залишилися разом.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов – 27 років

Руслана голосно заявила про себе, здобувши перемогу на “Слов’янському базарі” в 1996 році. На той момент вона вже була рік як заміжня за Олександром Ксенофонтовим. Чоловік став для зірки надійним тилом – писав для коханої дружини пісні і був її продюсером. У перемозі Лижичко на “Євробаченні 2004” є чимала заслуга глави родини.

За 27 років спільного життя з Русланою Лижичко в Олександра Ксенофонтова додалося сивини

Прихильники, затамувавши подих, очікували новин про поповнення в зірковому сімействі. І Руслана обіцяла Сашку народити дитинку трохи згодом. Та кар’єра стала на заваді материнству. Зате будинок із залученням передових екологічних технологій пара спромоглася звести.

Олена Кравець та Сергій – 20 років

Шанувальники “Кварталу 95” довгий час перебували в омані, вважаючи, що чоловіком єдиної дівчини у колективі Олени Кравець є Володимир Зеленський. Вони частенько зображали на сцені подружжя, тому і виникли подібні асоціації. З’ясувалося, що Олена заміжня ще з 2002 року, а її квартальний чоловік побрався на рік пізніше.

За 20 років Олена Кравець довела чоловіка до бороди

В Олени з Сергієм наступного року народилася донька Марічка. А коли дівчинці було 12 років сім’я поповнилася близнятами Катрусею і Іванком. На відміну від дружини Сергій – не публічна людина. Він не виходить на сцену, а тільки пише жарти для “Кварталу”. Замолоду Кравець теж грав у КВК, який, до речі, і звів їх з Оленою.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!