Костянтин Меладзе показав чарівну крихітку-копію Брежнєвої і натякнув на радість в родині: “Любов врятує світ”

Останні декілька місяців в Мережі ходили чутки про можливе розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе. Втім нещодавно композитор опублікував фото, яке поставило під сумнів здогадки публіки.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе офіційно одружилися у 2015 році, хоча їхній роман зародився задовго до цього. Всі ці 7 років зіркове подружжя демонстрували любов і повагу один для одного: вона стала для нього музою, а він – її кам’яною стіною.

Втім, після початку повномасштабної війни в Україні все змінилося. За останні 9 місяців Віра не опублікувала жодного спільного фото з чоловіком і ні разу про нього не згадала ні в соцмережах ні в інтерв’ю. А сам Костянтин Меладзе взагалі зник з інфопростору.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе показав чарівну крихітку-копію Брежнєвої і натякнув на радість в родині

Варто додати, що з початку повномасштабної війни в Україні Віра Брєжнєва виїхала з росії і почала активно волонтерити. Співачка сміливо заявила свою позицію проти війни і більше не має наміру жити та працювати в росії. А ось Костянтин Меладзе вирішив мовчати на тему російської агресії.

З огляду на вищеперераховані факти публіка припустила, що причиною розбрату в сім’ї могла стати якраз політична тема. Втім ні сама Віра, ні Костянтин ніяк не коментують свої стосунки.

Лише нещодавно стало відомо, що Костянтин Меладзе все ж виїхав з росії. Про це в одному з інтерв’ю розповів Андрій Данилко. За словами артиста Меладзе зараз знаходиться в Італії і виїхати з росії йому було вкрай важко.

22 листопада Костянтин Меладзе опублікував  на своїй сторінці в Інстаграм фото, яке викликало у публіки ще більше запитань ніж раніше. Чоловік оприлюднив архівне фото своєї дружини Віри Брежнєвої, де вона ще зовсім маленька дівчинка.

Костянтин Меладзе показав чарівну крихітку-копію Брежнєвої і натякнув на радість в родині
Костянтин Меладзе показав чарівну крихітку-копію Брежнєвої і натякнув на радість в родині

22.11 Кохання врятує світ

, – підписав фото Меладзе.

Що цією публікацією хотів сказати Меладзе наразі невідомо. Ймовірно, композитор хотів натякнути, що новини про розлучення з Брежнєвою – це всього лише чутки.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.