У кого найбільше дітей в українському шоубізі: Кондратюк, Доманський, Павлік, Дядя Жора, Притула, Фреймут

В українському шоубізнесі багато щасливих зіркових сімей. Відомі знаменитості похвалились своїми дітьми – у кого з шоуменів найбільше відомих нащадків?

Сім’я – найголовніше, що є в житті кожної людини. Українські зірки також цінують своїх коханих та дітей і не втомлюються ділитись щирими емоціями зі своїми шанувальниками. У кого з зірок найбільше дітлахів?

Ольга Фреймут

Діти Ольги Фреймут
Діти Ольги Фреймут

Відома українська журналістка та телеведуча виховує трьох дітей. Найстарша донька Ольги Фреймут, Злата Мітчелл, навчається та живе у Лондоні. Двох молодших дітлахів знаменитість народила від свого нинішнього чоловіка Володимира Локотка. Син Валерій народився 2016 року, а донька Євдокія народилась наступного року.

Ігор Кондратюк

Сім'я українського шоумена
Сім’я українського шоумена

Український телеведучий, шоумен та продюсер щасливо одружений на Олександрі Городецькій. Разом із коханою вони виховали трьох дітей. Старші сини Сергій та Данило живуть окремо та працюють у Києві, а донька Поліна навчається та мешкає у США.

Андрій Доманський

У Андрія Доманського троє дітей
У Андрія Доманського троє дітей

Від першої дружини Лідії Таран знаменитість має доньку Василину, яка народилась 2007 року. З третьою дружиною Мариною Доманською зірка виховує двох дочок – Кіру та Віру, які з’явились на цей світ із різницею 5 років.

Віктор Павлік

В українського музиканта багато дітей
В українського музиканта багато дітей

У відомого українського музиканта було чотири дитини – троє синів та донька. Син співака Павло помер 2020 року після тривалої боротьби з раком кісток. Окрім того, Віктор Павлік виховує Олександра – найстарший син, Христину, яку народила друга дружина, та Михайла, сина від Катерини Репяхової.

Дядя Жора

Український шоумен виховує трьох донечок
Український шоумен виховує трьох донечок

Відомий український шоумен разом зі своєю дружиною Наталею Мичковською виховує трьох доньок – Уляну, Устину та Анну. Наймолодша дитина з’явилась у сімействі Мичковських 2017 року. Дядя Жора не часто розповідає про своє особисте життя, тому й про його сім’ю відомо мало.

Сергій Притула

У телеведучого троє дітей
У телеведучого троє дітей

Відомий український телеведучий та волонтер вперше одружився з коханою Юлії. У цьому шлюбі з’явилась на світ перша дитина Притули – син Дмитро. 2015 року Сергій Притула одружився вдруге, а його обраницею стала Катерина Сопельник. Через два роки сімейного життя з’явилась на світ донька Соломія. Минулого року в сім’ї народилась третя дитина – Стефанія.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?