Ким працювали Остапчук, Пивоваров, Тополя, Потапенко, доки не стали зірками: перелік професій вражає

Ніхто не народжується знаменитістю. Шлях до слави буває доволі тернистим, і попервах люди, якими згодом будуть захоплюватися мільйони, опановують зовсім не зіркові професії.

Тарас Тополя

Тарас Тополя міг би стати першокласним юристом

До того як стати лідером гурту “Антитіла”, Тарас збирався працювати в структурі МВС. Заради цього молодик поступив в Академію і здобув спеціальність юриста. Але правова діяльність не приваблювала Тополю, а ось те, чим він займався після лекцій – гра на скрипці і спів у хорі – було набагато цікавішим. Тож юрист вирішив кардинально змінити життя, ввійшовши у світ шоубізу. Яка бачимо, доволі успішно.

Артем Пивоваров

Артем Пивоваров 3 роки допомагав анестезіологу

На сцені співак поводиться як справжній живчик. Стрункий молодик на диво володіє довільно сильним голосом, а танцює так запально, що неможливо за цим спокійно спостерігати. Між тим Артем після школи склав іспити в медуніверситет і навіть встиг 3 роки попрацювати, допомагаючи анестезіологу. Та, втямивши, що музика його вабить набагато більше, аніж медицина, покинув роботу і став торувати шлях до слави.

Потап

Потап – справжнісінький фізрук

Дивлячись на міцну статуру Олексія Потапенка, важко уявити його в якомусь із видів спорту. Оскільки мама хлопчика була чемпіонкою світу з підводного плавання, то й сина залучила до вправ у басейні. Льоша здобув звання майстра спорту у водному поло, закінчив університет фізичного виховання і навіть деякий час працював вчителем фізкультури в школі, а ще тренував дітлахів у водному полі. І лише потім подався у шоубізнес, ставши успішним виконавцем і продюсером.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук довго не сумував після розлучення й встиг знайти нову роботу
Комік Володимир Остапчук колись викладав англійську мову

За освітою шоумен – філолог. Вони разом із першою дружиною Оленою Войченко вирішили стати репетиторами з англійської мови. Але згодом Володимир закінчив дикторські курси і став потроху пробиватися на українське телебачення. Широкому загалу став відомий не лише як стендапер, а прославився двома скандальними шлюбами, які обговорював увесь бомонд.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.