Ким працюють жінки українських шоуменів: Катерина Сопельник-Притула, Христина Решетнік, Ксенія Кошова та інші

Дружини відомих українських шоуменів не лише допомагають своїм чоловікам будувати власну кар'єру. Пропонуємо ознайомитись із найцікавішими професіями коханих українських зірок

Одного разу мудра людина сказала, що за спинами кожного успішного чоловіка стоїть жінка, яка його підтримувала та допомагала. Український шоубізнес – не виключення, втім дружини відомих шоуменів не просто підтримували своїх коханих, а й будували власну кар’єру. Отож, ознайомимось із найцікавішими професіями дружин українських знаменитостей.

Катерина Сопельник-Притула

Дружина українського ведучого та волонтера Сергія Притули
Дружина українського ведучого та волонтера Сергія Притули

Катерина Сопельник та Сергій Притула – ідеальна пара. Доки шоумен відповідає за творчий початок та весілля у сім’ї, його кохана – уособлення мудрості та логіки. Після випуску зі школи Катерина вступила до Донецького національного університету, а після здобуття диплома почала працювати продюсером “Підйому” на Новому каналі. Пізніше Сопельник почала продюсувати вже не одне телешоу на тому ж каналі.

До одруження зі своїм коханим Катерина Сопельник також працювала продакт-менеджером гумористичного шоу Сергія Притули “Вар’яти”. Сьогодні дружина українського шоумена залишається виконавчим продюсером на “Новому каналі”.

Христина Решетнік

Щаслива сім'я Григорія Решетніка
Щаслива сім’я Григорія Решетніка

Дружина відомого українського телеведучого з 18 років почала працювати в сфері журналістики. Христина Решетнік розповіла, що працювала у службі новин одного з українських телеканалів – саме там вона зустріла свого майбутнього чоловіка.

Після появи на світ першої спільної дитини Христина почала допомагати своєму чоловікові у роботі. Усе затягнулось так, що тепер Григорій Решетнік називає свою кохану своїм СЕО-спеціалістом або ж головним виконавчим директором.

В одному з інтерв’ю Христина Решетнік зізналась, що вже готова до реалізації власних ідей та проєктів, тому зовсім скоро може поділитись зі своїми шанувальниками цікавими новинами.

Ксенія Кошова

Євген та Ксенія Кошові
Євген та Ксенія Кошові

Український гуморист та актор давно та щасливо одружений на красуні Ксенії. Окрім сімейного та особистого життя в Кошової є й цікава професійна діяльність. Життя Ксенії завжди було сповнено творчістю – раніше вона займалась танцями, а тепер має власний цех з пошиття одягу для дорослих та дітей.

Христина Горняк

Колишня дружина Володимира Остапчука
Колишня дружина Володимира Остапчука

Нещодавно відома зіркова пара повідомила про своє розлучення. Хоча Христина Горняк здобула авдиторію здебільшого завдяки одруженню зі своїм ексчоловіком, її професійна діяльність є не менш цікавою за заняття Остапчука. Христина Горняк – українська нотаріуска та юристка.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?