У шкіряній чорній сукні: Леся Нікітюк, Настя Каменських, Ані Лорак, Тіна Кароль, Лобода спричинили фурор

Українські красуні завжди вміли вразити своїм почуттям стилю. Найбільше знаменитостям пасують наряди, вироблені зі шкіри – вони вдало підкреслюють переваги їх фігури

Відомі українські знаменитості мають відмінне почуття стилю та професійних стилістів. Саме тому їхні образи завжди захоплюють та зачаровують шанувальників. Ми створили ТОП-5 найбільш вдалих та привабливих шкіряних нарядів українських красунь.

Леся Нікітюк

Стильний образ української зірки
Стильний образ української зірки

На особистій сторінці в Інстаграмі українська співачка і телеведуча опублікувала кадри, зроблені ймовірно на вечірці на честь 20-річчя редакції Cosmopolitan. Зірка відвідала захід у чорній шкіряній сукні цікавого крою, а доповнила свій образ симпатичною сумочкою з залізним ланцюгом та колготками з анімалістичним принтом.

Настя Каменських

Каменських показала фігуру в шкіряному наряді
Каменських показала фігуру в шкіряному наряді

На фотографії українська співачка позувала в сміливій чорній сукні, зробленій з екошкіри. Артистка вдало доповнила свій образ масивними аксесуарами у вухах, а на обличчі зірки красувався вечірній макіяж у техніці “смокі-айс”. Волосся Настя Каменських зібрала у низький хвіст.

Ані Лорак

Співачка показала ідеальну фігуру
Співачка показала ідеальну фігуру

Скандально відома співачка вміє підбирати стильні наряди. Симпатична сукня, ніби друга шкіра, повторила елегантні та витончені форми фігури Ані Лорак. Завдяки настільки вдало підібраному наряду всі впевнились у тому, що артистка дійсно серйозно підходить до питання зовнішнього вигляду – слідкує за харчуванням та займається спортом.

Тіна Кароль

Відома співачка продемонструвала форми
Відома співачка продемонструвала форми

Українська співачка одного разу з’явилась на світському заході у латексній сукні від японського бренду. Журналісти помилково подумали, що артистка прийшла у шкіряному вбранні, втім насправді, пояснила Тіна Кароль, виріб зроблений з латексу.

Але я не зміню свого стилю: Це все ще моя довжина, все ще ретро і все ще Тіна Кароль

– підсумувала співачка.

Світлана Лобода

Лобода у стильному шкіряному вбранні
Лобода у стильному шкіряному вбранні

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка поділилась з шанувальниками кадрами у короткій шкіряній сукні. Ракурс фотографії вдало підкреслив стрункі ноги Лободи, а туфлі цікавого дизайну додали родзинки до загального зовнішнього вигляду артистки. У коментарях до цього допису прихильники засипали Лободу компліментами.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.