Як виглядають і чим займаються син і донька Наталії Сумської: діти від різних чоловіків і з різними долями

Відома українська акторка Наталія Сумська являється матір'ю двох дорослих дітей. Як вони виглядають та чим займаються, дивіться далі в матеріалі.

Наталія Сумська із тих знаменитостей, які не люблять говорити про особисте життя. Жінка навіть не веде соціальних мереж, а в інтерв’ю дуже рідко розповідає про чоловіка та дітей.

Відомо, що Наталія Сумська була одружена двічі. Вперше акторка вийшла заміж за кінооператора Ігора Мамаєва. Зараз жінка зізнається, що ніколи по-справжньому не кохала свого першого чоловіка, а вийшла за нього заміж лиш через те, що “засиділася в дівках”. В шлюбі з Ігорем у неї народилася донька Дарина, а вже через 7 років їхній шлюб розпався.

Зараз Наталія Сумська вже більше 20 років щаслива в шлюбі з актором Анатолієм Хостікоєвим. Вони мають спільного сина В’ячеслава.

Двоє дітей Наталії Сумської народженні від різних чоловіків мають різний характер і різну долю.

В’ячеслав Хостікоєв

Як виглядає син Наталії Сумської
Як виглядає син Наталії Сумської

Сину Наталії Сумської В’ячеславу Хостікоєву зараз 26 років і він будує успішну акторську кар’єру в Україні. Хлопець знявся у таких відомих серіалах як “Папаньки”, “На лінії життя”, а також у фільмі “Скажене весілля-3”. В’ячеслав поки що не одружений, дітей не має.

Дарина Мамай

Як виглядає 40-річна донька Наталії Сумської, яку акторка змушена утримувати
Як виглядає донька Наталії Сумської

Доньці Наталії Сумської вже 40 років і вона нажаль не являється предметом гордості своєї матері. Дарина з дитинства має талант співати і їй пророкували велике майбутнє.  У 17 років дівчина вступила в естрадно-цирковий коледж, а пізніше співала в ансамблі прикордонних військ. Однак згодом Даша вийшла заміж і вирішила завершити свою кар’єру та стати домогосподаркою. У шлюбі з музикантом Юрієм Трофименко Дарина Мамай народила доньку, якій зараз 12 років.

Втім, близько 4-х років назад чоловік Даші помер, а вона виявилась зовсім не пристосованою до життя.

В інтерв’ю в програмі “Зірковий шлях” Наталія Сумська зізналася, що після смерті зятя вимушена повністю фінансово утримувати 40-річну доньку і онуку, адже Даша так і не знайша собі роботу.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.