Сини Віталія Кличка вже вищі за батька і дядька: теж стануть боксерами чи оберуть іншу професію?

У Віталія Кличка з Наталею Єгоровою народилося троє дітей. Як відомо, пара нещодавно розлучилася. Чим нині займаються сини мера і відомого боксера?

Єгор-Даніель

Молодику вже 22 роки. Він народився в Америці, потім мешкав якийсь час в Німеччині з батьками. Коледж старший син Кличка закінчив у Маямі, після чого поступив у престижний англійський університет, щоб здобути фах бізнес-менеджера. Тепер замислився про аспірантуру.

Єгор-Даніель вже вищий за батька Віталія Кличка

Єгором хлопчика назвали через дівоче прізвище мами – Єгорова. Він чудово володіє англійською, німецькою, російською мовами, а от української не розуміє зовсім. Якось на питання київських журналістів відповів: “ноу коментс”, бо просто не втямив, що йому кажуть. Зате амбіцій юнаку не займати. Одного разу він привітав батька з днем народження, сповістивши, що теж бажає стати мером Києва, чим надзвичайно потішив Віталія Володимировича.

Максим-Олександр

Молодший син чемпіона світу з боксу вже відзначив 17-річчя. Його назвали на честь німецького боксера Макса Шмелінга. Але махати кулаками на рингу молодику нецікаво. Він захоплюється баскетболом і грає за великобританську оксфордську команду.

Нащадки перевищили в зрості

Якщо уважно придивитися до різдвяної світлини братів Кличків із синами Віталія, стає очевидно, що юнаки вже переросли не тільки 198-сантиметрового дядька Володимира, але й татуся, зріст якого сягає 2,01 м.

Сини Віталія Кличка переросли тата і дядька Володимира

Максим почав активно рости з 15 років. У 16 він вже досяг позначки 215 см. Якщо зважити, що хлопчики зазвичай ростуть до 21 року, то важко уявити, яким вимахає найменший син мера. Який зріст у первістка Кличка, невідомо. Але видно неозброєним оком, що він уже вищий за обох родичів. Щоправда, до ваги батька в 109 кг хлопцям ще ой як далеко.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.