Чи спілкується Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і дітьми: Тоня Матвієнко дозволяє

В Арсена Мірзояна була міцна сім'я – дружина Анна, сини Влад і Артем. Але все докорінно змінилося, коли мешканець Запоріжжя сів на потяг до Києва, щоб взяти участь у шоу "Голос країни".

Жінка без вагань відпустила чоловіка, що захоплювався музикою, в столицю. Хіба ж могла вона припустити, що Арсен більше не повернеться в родину?! Донька Ніни Матвієнко теж вирішила продемонструвати всій країні, що має голос не згірш маминого. Тоня виховувала доньку Уляну, яку народила в доволі юному віці.

Так виглядає перша дружина Арсена Мірзояна за життя з ним і зараз

Вони познайомилися на проєкті. Спочатку просто подружилися. Білявка не збиралася рушити родину Мірзояна і, як могла, обмежувала спілкування з ним. Навпаки, перед глядачами розігрувала виставу, начебто залицяється до зіркового тренера Олександра Пономарьова.

Арсен Мірзоян колись жив і відпочивав із синами

Та Арсен вирішив усе сам і подав на розлучення ще в 2013-му. Попервах голубки старалися не світитися й не виходили разом на люди. Але шила в мішку не приховаєш. Широкий загал назвав Тоню розлучницею, а Мірзояна – зрадником. Та коханих уже неможливо було зупинити. За три роки Матвієнко народила донечку Ніну, а через пів року відбулося весілля зіркової пари, де тамадою був Олег Винник.

Як примирити першу і другу дружин?

Невідомо, як пережила зраду коханого чоловіка Анна, і що сказали сини батьку, але зараз, коли час минув, і пристрасті вляглися, Арсен нормально спілкується з ексдружиною. Він залишив жінці все, що вони встигли нажити під час шлюбу, весь час допомагає синам. Сини від першого шлюбу познайомилися з сестричкою і донькою Антоніни. Одна біда – Мірзоян не може добитися, щоб Тоня і Анна могли проводити час разом із ним і дітьми.

Сини Арсена Мірзояна вже зовсім дорослі і залюбки спілкуються з сестричкою Ніною

Руда Анна виглядає не згірш столичної дружини Арсена. Вона весь час викладає на сторінці в Інстаграмі світлини з відпочинку. Складається враження, що жінка цілком вдоволена своїм життям.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.