Скільки дітей у “Дизель Шоу”: керівника Єгора Крутоголова, акторів Євгена Сморигіна, Яни Глущенко та інших

Актори відомого українського гумористичного телепроєкту "Дизель Шоу" продемонстрували свої родини. У кого з відомих членів команди найбільше дітей?

Мільйони українців полюбили гумористичний проєкт “Дизель Шоу” за влучні та життєві жарти, а також комфортну та затишну атмосферу. Іноді здається, ніби кожен актор з “Дизель Студіо” є членом однієї великої та дружньої сім’ї. Пропонуємо з’ясувати, в кого зі знаменитостей найбільше дітей.

Єгор і Катерина Крутоголові

Щасливе сімейство відомого українського актора
Щасливе сімейство відомого українського актора

Художній керівник та один із найвідоміших акторів проєкту “Дизель Шоу” щасливо одружений зі своєю коханою з 2006 року. Катерина Крутоголова, дружина Єгора, подарувала своєму чоловікові двох синів. Родина надзвичайно щаслива разом і це видно з кожної опублікованої сімейної фотографії.

Старший син Єгора Крутоголова Лев народився 2010 року, а молодший Максим з’явився на світ 2019 року. Лев Крутоголов професійно займається картингом – перегони на спеціальних авто з відкритими колесами. 2020 року старший син Крутоголова став Чемпіоном України в цьому спорті.

Євген та Лідія Сморигіни

Сім'я Євгена Сморигіна
Сім’я Євгена Сморигіна

Український актор білоруського походження народився та виріс у Мінську, втім здобути особисте щастя артисту судилось в українській столиці. У Києві актор познайомився та одружився зі своєю коханою Лідією, яка виявилась його сусідкою. Дружина Євгена Сморигіна подарувала йому трьох дітей – подружжя виховує двох синів та доньку.

Лідія Сморигіна завжди підтримує свого чоловіка в професійному та особистісному плані, а той своєю чергою не забуває нагадувати всьому світові про своє велике кохання до сім’ї.

Яна Глущенко та Олег Збаращук

Яна Глущенко зі своїм чоловіком та дитиною
Яна Глущенко зі своїм чоловіком та дитиною

Відома українська акторка-красуня здобула на телепроєкті “Дизель Шоу” не лише всенародне визнання, а й справжнє кохання. Завдяки роботі в команді акторка познайомилась з майбутнім чоловіком Олегом Збаращуком. Закохані довго приховували стосунки, втім після весілля нарешті підтвердили чутки.

У жовтні 2017 року в сім’ї з’явився первісток – син Тамерлан.

Олександр та Олена Бережок

Щаслива сім'я українського актора
Щаслива сім’я українського актора

У травні цього року Олександр Бережок зі своєю коханою Оленою втретє стали батьками. Про це на особистій сторінці повідомила дружина українського актора. Окрім цього Бережок з коханою виховують ще двох синів – Гліба та Лук’яна. Актор “Дизель Шоу” зізнавався, що його сини неоднозначно поставились до новини про скору появу сестрички. Бережок зазначив, що вони більше чекали на брата.

Втім, після появи на світ молодшої сестри кожен полюбив дівчинку.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.