Як виглядає “класичний” образ молодої мами: дружина Андрія Бєднякова Настя Коротка показала правду

У жовтні Настя Коротка й Андрій Бєдняков стали батьками вдруге. За 2 тижні вони оголосили ім'я немовляти, а через місяць жінка стала скаржитися на тяжкі материнські проблеми.

Будні новоспеченої матусі виявилися доволі складними, якщо врахувати, що слід виховувати ще й старшу на 7 років донечку, а чоловік і хотів би допомогти, та не може – його немає поруч.

Схоже, запас сил у гумористки добігає кінця. На захопливі коментарі шанувальників, яка вона сильна жінка, Настя виклала в мережу світлини з промовистими підписами: “щасливе немовля спунькає” і “щаслива мамка в ох***ває”.

Змучена Настя Коротких змушена спати на ходу

А ще 37-річна жінка подякувала підписникам, що вірять у неї більше, ніж вона сама. Відвідувачі Інстаграму подякували, що Настя розповідає все, як є, і не прикрашає дійсність, підбадьоривши такими словами:

“Без вилизаних інстадівних фото, де матері як наче не рожали, а день в салоні краси провели”.

“Приклад для багатьох”.

“Радій, що не двійня”.

“Нічого, з третім вже легше буде”.

А куди подівся тато?

Про прихід у цей світ нової людини сповістив щасливий татусь Андрій Бєдняков. Наприкінці жовтня він виклав на сторінці в Інсті фотографію маленької дитячої ніжки спадкоємця, який щойно народився.

Ніжка справжнього козака Остапа, сина Андрія Бєднякова

Пара побралася 2014-го, коли у країні почалися перші втрати територій. А синочок з’явився на світ, коли українці мужньо звільняли власну землю і вже встигли встановити жовто-блакитний прапор над Херсоном. Телеведучий сподівається, що невдовзі наш стяг майорітиме і над нескореним Маріуполем. Недарма ж батьки назвали малятко гарним козацьким іменем Остап, чим надзвичайно порадували старшу донечку Ксеню.

До речі, ні в 2015-му, ні в 2022-му, коли Настя народжувала дітей, Бєднякова поруч не виявилося. Так склалися обставини. Він перепросив за це в мережі й назвав Настю “найкращою мамою”.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.