Ольга Сумська зраджувала Євгену Паперному з Борисюком: деталі любовного трикутника

Коли Ольга Сумська познайомилася з Віталієм Борисюком, обоє були одруженими. Але це не стало на заваді коханню, яке пересилило всі перепони і з'єднало серця акторів.

З Євгеном Паперним Ольга прожила 4,5 року, наживши доньку Тоню. Чоловік був на 16 років старший і мав алкогольну залежність. Тому особливого щастя в шлюбі юна Сумська не зазнала. А коли вперше побачила Віталія, то втямила, що це і є справжнє кохання.

Перший чоловік Ольги Сумської Євген Паперний

Борисюк був одружений з Жанною і довго стримувався від адюльтеру з донькою народних артистів. Сумська була для актора-початківця чимось недосяжним. Та поступово вони зближалися і врешті обоє втямили, що не можуть жити один без одного.

Якось Віталій посеред ночі подзвонив у двері квартири Паперного. Євген відчинив, а той став благати віддати йому Олю. Рогоносець ошаленів і став погрожувати всіх убити, ще й за сокиру вхопився. Отакі пристрасті кипіли.

Випробовування славою

Розлучення далося жінці дуже нелегко. Вона змушена була одного дня близько півночі схопити Тоню на руки і стрімголов бігти до Віталія, бо терпець уже урвався. Врешті обоє розквиталися зі своїми половинками, і шлях до щастя було відкрито.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк 26 років разом

Вони і справді скромно розписалися і стали жити разом, народивши донечку Ганнусю. Та як би не так! До таких популярних артистів постійно хтось залицявся. За Сумською упадали справжні мільйонери, дарували кошики з квітами і прилітали на побачення на приватних літаках. Віталій теж не був обділений жіночою увагою.

Стриматися було важко, тож кожен із подружжя час від часу стрибав у гречку. Але такого близького як Борисюк на життєвому шляху Ольги не трапилося. Тому вони все один одному вибачили і продовжили жити щасливо. Ось уже 26 років разом і навіть дочекалися двох онуків.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.