Потап кожні 5 років змінює статус холостяка на одруженого: скільки залишилося до розлучення з Каменських

41-річний репер весь час дивує фанатів непостійністю. То дует із Настею розпустив, то "Время и стекло" розігнав. В особистому житті – те ж саме. Не може чоловік жити у стабільності.

Якщо уважно передивитися біографію шоумена, вимальовується міфічна цифра 5, що впливає на особисте життя Олексія Потапенка. Так, чоловік 1999 року одружився з Іриною Горовою, а рівно за 15 років (тричі по п’ять) оформив розлучення.

Наступні 5 років Потап провів у статусі холостяка, а в 2019 році йому набридло бути самотнім, і він одружився з партнеркою по дуету Настею Каменських. Якщо так піде і далі, то жити зірковому подружжю разом залишилося не так і багато.

Перша дружина

Шлюб із Потапом для Ірини Горової не перший у житті. Вона вже мала чоловіка і встигла народити доньку Настю. Вперше вона стала нареченою у 16 років. Її обранцем був музикант Юрій Горовий. Після розлучення з Потапом пара разом виховує спільного сина. У загальному заліку жінка була заміжня 20 років, тож тепер насолоджується свободою і виходити заміж утретє не планує.

Ірина Горова показала дорослого сина Андрія, який її переріс
Ірина Горова з Потапом прожили у шлюбі 15 років

За сумісного життя з Олексієм пара створила продюсерський центр Mozgi Entertainment. Вони не стали змішувати особисте з професійним, і продовжили спільну роботу після розлучення, ініціатором якого став саме чоловік.

Настя Каменських

Новина про одруження брюнетки з Потапом надзвичайно спантеличила широкий загал, адже пара в усіх інтерв’ю розповідала про взаємну неприязнь. Вони навіть коли познайомилися, один одному не сподобалися. А за 10 років існування дуету частенько сварилися так, що їздили на гастролі окремо і селилися в різних готелях, зустрічаючись виключно на сцені.

Потап і Настя Каменських ще не дійшли до першої кризової п’ятирічки

Це не стало на заваді одруженню пари в 2019 році. Перші критичні 5 років минають у 2024 році. Скільки таких п’ятірок доля визначила для подружжя, дізнаємося згодом.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.