Донька Фреймут у 16 років поводиться зовсім не як леді: чому мамині настанови не діють на Злату Мітчелл?

Старшій доньці Ользі Фреймут Златі Мітчелл вже 16 років. Напевно, дівчинка неуважно дивилася мамині передачі, зокрема "Школу леді", де та вчила дівчаток правильно поводитися. Принаймні світлини, які дівчина викладає в мережу, свідчать про кричущу поведінку.

Злата нині навчається за кордоном, тому може собі дозволити прогулятися нічним Парижем і влаштувати просто неба фотосет. І що ми бачимо? Спідничка у доньки Фреймут дуже коротенька, так що відкриває ніжки ледь не повністю. Настільки сміливе декольте для особи такого юного віку теж неприпустиме.

Коротка сукня і смілива поза доньки Фреймут вражають

А які пози юнка приймає під час фотографування?! Як би це пояснила її зіркова мама, що розповідає іншим дівчаткам приблизно такого ж віку, що “леді не какають” і дає інші настанови?! Видно, що манери, якими Ольга володіє досконало, вона забула передати доньці. Не виключений і інший варіант: Злата врешті вирвалася з-під суворої маминої опіки і дозволила собі значно більше, аніж можна було вдома.

Що скаже мама?

Про те, що в гардеробі Мітчелл присутня не одна мініспідниця, можна переконатися, споглядаючи результати іншої фотосесії. Ці знімки також зроблені на тлі нічного неба. Злата стала на краю балкона, вигнувши тіло якомога привабливіше, і стала зазирати в люстерко, імітуючи нанесення макіяжу.

І знову непристойно коротка спідниця Злати Мітчелл

Зіркова мама, звісно, слідкує за публікаціями доньки в мережі. Фреймут навіть прокоментувала світлини:

“Не ламай ніжність”.

Дуже стримано. Зате привчені Ольгою до елегантності дівчата висловилися сміливіше:

“Леді такі спідниці не носять. Так говорила Фреймут”.

Хоча декому з тих, хто не відвідував телеуроків білявки, сміливий фотосет видався доволі привабливим:

“Злато, ти красуня!”

“Запрошую на каву!”

“У тебе чудова спідниця!”

16-річна Злата Мітчелл в обіймах незнайомця

Та донька англійця і українки не збирається обмежуватися виключено коротким одягом. Вона вже сфотографувалася в міцних чоловічих обіймах. І хоча обличчя обранця Злати ми не бачимо, судячи по правиці, це явно не ровесник дівчини по коледжу.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.