Не пари, а спільні діти є: Білик і Нікітін, Дзідзьо і Цибульська, Кличко і Марченко породичалися

Іноді парам зовсім необов'язково одружуватися, щоб опікуватися маленьким хлопчиком чи дівчинкою. Саме таке сталося з зірками, які стали батьками малечі. Мова йде про хрещених батьків.

Білик і Нікітін

Ірина Білик доволі щасливо жила зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним протягом 8 років, допоки у справу не вмішалася молода і наполеглива Ольга Горбачова. Дівчина відбила кавалера, сама вийшла за нього заміж, народивши двох донечок, і навіть заспівала.

Ірина Білик і Юрій Нікітін стали кумами через сина Гліба

Між тим Іра продовжувала співпрацю з Нікітіним і змушена була вдавати, що вони з Олею подруги. А коли вийшла заміж за красеня Андрія Оверчука і народила первістка Гліба, то запросила саме Юрія стати хрещеним татом хлопчика.

 

Кличко і Марченко

Ще у далекому 2017 році брат мера столиці Володимир Кличко разом із Оксаною Марченко похрестили новонароджену донечку Нестора Шуфрича. Таїнство відбулося в Києво-Печерській лаврі, де маленька Маруся отримала хрещених батьків.

Володимир Кличко і Оксана Марченко стали хрещеними батьками доньки Шуфрича

До речі, саме в цьому святому місці в 2015-му боксер хрестив і свою 6-місячну донечку Кайю Євдокію. Але дійство відбувалося без преси, тож дізнатися, хто став кумами доньки Кличка і голлівудської актриси Гайден Панеттьєрі.

Дзідзьо і Цибульська

Недарма Михайло і Оля співали дуетом «Чекаю. Цьом». Пісня вилилася в уродини. Щоправда, мамою немовлятка Дениска стала зовсім інша жінка, а Дзідзьо з Цибульською лише разом похрестили малюка. Надя, мама хлопчика, працює в DZIDZIOFamily! Тож і попросила шефа стати хрещеним батьком її первістка.

Хрещені батьки Дзідзьо і Оля Цибульська

Оля Цибульська була дуже горда, що і їй дісталося запрошення стати хрещеною мамою. Тепер вона на законних підставах породичалася з офісом Дзідзьо. Дійство відбувалося у гарному київському Володимирському соборі.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.