Скільки чоловіків було у 51-річної Лєри Кудрявцевої до Сергія Лазарєва і після: список вражає

Шанувальники Сергія Лазарєва і Лєри Кудрявцевої з цікавістю спостерігали за їхніми відносинами. Щоправда, зірковий роман протримався всього 5 років, а далі знаменитості пішли різними шляхами по життю.

Нині ведуча заміжня. Її обранцем став хокеїст Ігор Макаров. Коли Лєрі минуло 47 років, вона вдалася до процедури ЕКО і подарувала коханому чоловіку донечку Машу. Невідомо, чи цікавився спортсмен, що на 16 років молодший, минулим своєї обраниці, а було воно доволі насиченим.

Різницю у віці між Лєрою Кудрявцевою і її чоловіком Ігорем Макаровим видно неозброєним оком

У 2008 році Кудрявцева закрутила службовий роман з Сергієм Лазарєвим. До цього вони завжди працювали у парі на “Новій хвилі” як ведучі. Чому раптом спалахнуло неземне кохання, незрозуміло. Та за 5 років воно так сам раптово згасло.

5 років тривав роман Лєри Кудрявцевої з колегою Сергієм Лазарєвим

Жінка, що була на 12 років старша від співака, пояснила розрив небажанням Лазарєва створювати сім’ю і заводити дітей. Дивний аргумент, якщо врахувати, що у самотнього чоловіка зростають аж двоє дітлахів – Нікіта й Анна. Причому імена матусь малюків ретельно приховуються від загалу.

Інші романи Кудрявцевої

Колись давно Лєра була дружиною музиканта “Ласкового мая”. З Сергієм Ленюком вони виховували сина Жана. Таке ім’я малюк отримав на честь Жан-Клода Ван Дамма. Це був улюблений актор мами ведучої. От вона і вирішила потішити родичку.

З Сергієм Ленюком у Лєри Кудрявцевої є спільний син Жан

За 2 роки білявка застала чоловіка на гарячому, тож вони розлучилися. Ленюк одружився вдруге, але й там не ужився, тож покинув і другого сина Андрія. З Кудрявцевою вони весь час підтримували стосунки, розв’язуючи питання виховання Жана.

Продюсер гурту Андрій Разін не раз публічно висловлював припущення, що Ленюк не є батьком Лєриної дитини і вимагав проведення генетичної експертизи. Кудрявцева у відповідь подала позов у суд, зажадавши морального відшкодування за наклеп у сумі 2,5 млн.рублів.

Удруге ведуча стала на весільний рушник з бізнесменом Матвієм Морозовим. Вони 3 роки жили, ні в чому собі не відмовляючи і купаючись у розкошах, допоки чоловіка не засадили до в’язниці за шахрайство.

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.