Співають з дитинства: як склалися долі співочих дітлахів Аліни Гросу, Ассоль, сестер Петрик

Дехто вже з раннього дитинства демонструє хист до співу. Та чи може дитяча слава стати запорукою дорослого успіху? Однім це вдається, а іншим доводиться забути про сцену назавжди.

Аліна Гросу

Дівчинці було 7 років, коли батьки перевезли її з Чернівців до Києва. Просувати хрещеницю взялася Ірина Білик. Аліна з запалом виконувала хіти “Рушничок” і “Бджілка”. А ще брала участь в “Пісні року” та “Ранковій зорі”.

Аліна Гросу продовжила співати і в дорослому віці

Коли подорослішала, Гросу не змогла зацікавити українських прихильників тін-попом, в якому виступали, тому перебралася 2010 року до москви. Вивчилася на актрису, зіграла кілька ролей у кіно. Та потім знову повернулася до співів.

Ассоль

Перша ж пісня маленької Катерини Гуменюк “Алые паруса” стала справжнім хітом. Надалі Ассоль із Донецька скільки не намагалася перевершити свій успіх, не змогла. Коли підросла, дівчина різко змінила жанр, і стала виступати в стилі R`n`B.

Ассоль не змогла повторити дитячий успіх

Катерина намагалася повернути дитячу славу, беручи участь у різноманітних талант-шоу: “Х-Фактор”, “Голос країни 6”, та до фіналу не протрималася в жодному. Не вдалося колишній Ассоль пробитися і на “Євробачення” – співачка не пройшла національний відбір.

Анастасія та Вікторія Петрик

Сестрички голосно заявили про себе в талант-шоу “Україна має талант”, коли виступили разом у другому сезоні. Старша Віка брала участь у “Дитячому Євробаченні 2008”. Настя перемогла в “Дитячому Євробаченні 2012”. На “Дитячій Новій хвилі” 2010 року сестри виступали дуетом, посівши перше місце.

Вікторія і Настя Петрик продовжують співати дуетом

У 2016-му Вікторія Петрик робила спробу потрапити на доросле “Євробачення”, але навіть до фіналу не втрапила. Сестри частенько гастролюють, виступаючи разом. Щоправда, після 2015 року їхня дискографія новими роботами не поповнювалася.