Ольга Фреймут і Надія Мейхер зуміли виховати по трійко дітлахів: де черпали натхнення зіркові матусі

Деякі знаменитості і прославитися встигають, і дітей народжувати й виховувати. Причому мають не по одній дитині, а аж по три. Прямо матері-героїні.

Ольга Фреймут

Ведуча всіх охочих навчає гарним манер й етикету. Але у власному особистому житті не змогла досягти гармонії. У блондинки троє дітей, і не всі вони мають однакове по батькові. Найстаршу донечку Злату Мітчелл Фреймут народила під час перебування в Лондоні. Татусем 16-річної дівчини є британець Ніл.

Зіркова родина Ольги Фреймут в повному складі

Вже в Україні мама-одиначка обвінчалася з Олександром Ракоєдом, але до рацсу закохані так і не встигли навідатися, бо посварилися. Спільних дітей у них також не було. Рівно за 10 років після народження Злати, у 2016-му, Ольга народила хлопчика, чим неабияк потішила благовірного Володимира Локотка, гендиректора Нового каналу. Малюка назвали Валерою, а за рік родина поповнилася донечкою Євдокією. Нині матуся з трьома дітьми перебуває в Лондоні.

Надія Мейхер

Брюнетка кілька разів йшла з “ВІА Гри” і поверталася знову через особисті обставини. Річ у тім, що в проміжках між виступами у складі дівочого тріо, Надя встигла обзавестися аж трьома дітлахами. Первістка Грановська (таким було її сценічне прізвище) народила у 20 років. Дуже довго для всіх було таємницею ім’я батька Ігорька. Та згодом красуня зізналася, що це бізнесмен Олександр Лищенко.

Старший син Надії Мейхер вже зовсім дорослий

Чотири роки тривали стосунки зірки з росіянином Михайлом Уржумцевим і завершилися народженням доньки Анни в 2012 році. За два роки вони вирішили узаконити стосунки. А після відвідин київського рацсу з подивом дізналися, що стануть батьками вдруге. Марійка з’явилася на світ 2015 року.

Надія Мейхер з молодшими донечками

Уперше обох дівчаток Мейхер показала загалу, коли брала участь у шоу “Танці з зірками” у 2020 році. Мама і дівчатка виконали спільний танець.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.