Вже не ягідки: Лобода, Фреймут, Брежнєва та інші зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років

Важко повірити, що цим зірковим красуням вже виповнилось 40 років, адже їх досі вважають одними з найкрасивіших і найбажаніших жінок України.

Героїні сьогоднішньої добірки в цьому році відсвяткували 40-річчя. В це важко повірити, адже вони досі виглядають молодо, свіжо і набагато молодше свого віку.

Світлана Лобода

Лобода в міні-шортах похвалилася розтяжкою
Зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років: Світлана Лобода

Українська співачка Світлана Лобода відсвяткувала ювілей 18 жовтня. В цьому році артистка не влаштовувала гучне святкування, але зробила гідний вчинок. В честь свого дня народження Лобода пожертвувала 1 мільйон гривень на відновлення пошкоджених через війну будинків в Ірпені.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва має одну старшу сестру і двох менших
Зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років: Віра Брежнєва

Ще одна екс-віагрянка Віра Брежнєва відсвяткувала своє 40-річчя 3-го лютого. Дивлячись на Віру, важко повірити в її вік. Співачка виглядає набагато молодше свого віку, має струнку, підтягнуту фігуру, а на її обличчі зовсім немає зморшок.

Ольга Фреймут

Директорка школи Леді Ольга Фреймут погано виховала доньку
Зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років: Ольга Фреймут

Головний ревізор країни Ольга Фреймут відсвяткувала ювілей теж у лютому. У свої 40 років телеведуча вже втомилася від зйомок і проектів, тож на цьому етапі обрала для себе батьківство і сім’ю. Зараз Ольга заміжня за головним продюсером “Нового каналу” Володимиром Локотко і виховує двох маленьких дітей: 6-річного сина Валерія і 5-річну Євдокію. Також у Ольги є 16-річна донька Злата від перших стосунків. Дівчина зараз живе і навчається в США.

Надія Мейхер

Надія Мейхер ошелешила новим знімком
Зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років: Надія Мейхер

Колишня учасниця гурту “Віа Гра” Надія Мейхер відсвяткувала 40-річчя 10 квітня. Після виходу з дівочого тріо “Віа Гра” Надія так і не змогла побудувати успішну сольну кар’єру, хоча має сильний голос і харизму. Втім, зараз зірка займається власним бізнесом. Надія останні 6 років являється дизайнеркою одягу. Артистка сама розробляє моделі жіночого одягу під брендом Meiher by Meiher. В основному це жіночні сукні, які підкреслюють фігуру і стильні ділові костюми.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.