Слава Дьомін показав, як виглядав до того, як облисів: в очі падає густий чуб, а в схрещених руках — свічки

Українці запам'ятали відомого ведучого та журналіста за поголеною наголо головою. Втім, раніше знаменитість мав красиву шевелюра, а чуб був настільки довгим, що падав йому в очі

Відомий український телеведучий Слава Дьомін сьогодні надає перевагу мінімалістичній зачісці. Відсутність волосся на голові безперечно пасує знаменитості, а в тандемі з бородою робить його образ дуже стильним. Проте, зірка не завжди голився наголо.

На особистій сторінці Слави Дьоміна в соціальній мережі Інстаграм з’явилась фотографія, на якій він показав, як виглядав до того, як вирішив кардинально змінити імідж. На опублікованому кадрі знаменитий ведучий зображений у популярній на ті часи білій сорочці, зі свічками в руках та з чубчиком.

Слава Дьомін показав, як виглядає з волоссям

В особистому блозі український телеведучий вирішив пограти зі своїми підписниками в гру “Було/не було” та запропонував шанувальникам запитати в нього щось дійсно цікаве. Комусь з підписників вдалось “зловити” телеведучого – шанувальник запитав, чи було колись в знаменитості на голові волосся.

Виявилось, що раніше Слава Дьомін і дійсно носив довгу шевелюру. Ведучий опублікував фотографію себе молодого, на якій чудово видно, що раніше його чубчик навіть намагався залізти в очі – волосся було такої довжини, що пасма трішки звисали на чоло.

Український телеведучий Слава Дьомін показав фотографію себе молодого, на якій він з волоссям
Український телеведучий Слава Дьомін показав фотографію себе молодого, на якій він з волоссям

Нагадаємо, що зараз знаменитість кардинально змінив свій імідж. На голові телеведучого немає ні однієї волосинки, а ось на обличчі росте красива та рівна борода. Якщо порівнювати його фотографії з молодості з нинішніми кадрами, то Славу Дьоміна буде дуже важко впізнати. Варто також зазначити, що нова зачіска знаменитості дуже пасує – він виглядає трендовим та стильним, а риси його обличчя не перекривають пасма.

Більш того, нова зачіска безперечно візуально омолоджує телеведучого та робить його більш привабливим. Коли в минулому він не мав ніякої стрижки, а його волосся просто спадало на обличчя, це виглядало менш ефектно, ніж поєднання бороди та виголеної голови.

Так виглядає український телеведучий Слава Дьомін зараз – з відсутністю волосся на голові та його присутністю на обличчі
Так виглядає український телеведучий Слава Дьомін зараз – з відсутністю волосся на голові та його присутністю на обличчі

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.