Тіна Кароль в ультрамодному світшоті продемонструвала, як їй вдалось помолодіти: “Маємо знаходити нових себе”

Відома українська співачка продемонструвала, як їй вдалось помолодіти. Співачка вдало підкреслила трендовим світшотом свою бездоганну та білосніжну шкіру

Українська артистка Тіна Кароль здобула чимало шанувальників. Співачкою захоплюються не лише через її неземну творчість та приголомшливий голос, а й через силу волі та бездоганну зовнішність. У минулому українська знаменитість пережила велику втрату – зірка поховала кохання всього свого життя. Проте, співачка не опустила руки й сьогодні виглядає просто неймовірно.

Тіна Кароль вразила помолоділою зовнішністю

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тіна Кароль опублікувала нову фотографію, на якій видно її білосніжну шкіру без єдиної вади. На новому кадрі артистка позує в студії біля музичного обладнання. Одягнена Тіна Кароль у трендовий одяг спортивного стилю. Чорний ультрамодний світшот із написом “Я поруч” артистка вдало скомбінувала з чорними лосинами, на які натягнула шкарпетки від Adidas. На ногах української співачки взуття від того ж бренду.

Тіна Кароль вразила помолоділими рисами обличчя на нещодавно опублікованій фотографії
Тіна Кароль вразила помолоділими рисами обличчя на нещодавно опублікованій фотографії

Варто зазначити, що такий стиль, хоча і не є для української артистки чимось незвичним, сильно відрізняється від вбрання, в якому зірка з’являється на зніманні різних телепроєктів, а також на своїх концертах та благодійних виступах. Тендітна та жіночна Тіна Кароль вміє поєднувати в собі ніби дві різні особистості – спортивну та повсякденну з витонченою та вишуканою.

Так, наприклад, Тіна Кароль часто з’являється на концертах у сукнях від українських брендів. Один із найулюбленіших брендів відомої співачки є Lever Couture. Артистка часто з’являється у вбранні від кутюр на різних благодійних та концертних заходах. Наприклад, у цій світлій та витонченій сукні Тіна Кароль відвідала благодійний концерт у німецькому Берліні.

Відома та популярна співачка Тіна Кароль у вишуканій сукні від українського бренду Lever Couture
Відома та популярна співачка Тіна Кароль у вишуканій сукні від українського бренду Lever Couture

Більш того, співачка зуміла поєднати два своїх улюблених стилі – урочистий та спортивний. Тіна Кароль створила колаборацію з українським брендом W8less. Вони презентували 4 худі-сукні.

Українська співачка в спортивній сукні
Українська співачка в спортивній сукні

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.